TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient ve Seiko Arasında Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Orient ve Seiko Arasında Tercih

Mesaj kovebos24 » 16 Oca 2016, 00:29

Srhtdry yazdı:Seiko 5 bileğinizde daha iyi durmuş. Ayrıca spor bir saat olsun istemişsiniz oriente göre daha spor bir duruşu var

Yorumunuz için teşekkür ederim. Orient daha bir ağır hava katıyor gömlekle falan daha güzel gider gibi bi adım önde gözümde ama seiko da çok hoş gerçekten arada kaldım :)
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Mesaj eraslani » 16 Oca 2016, 10:47

viewtopic.php?f=202&t=20824#axzz3xK5zcj4S
böyle bir fırsat varken değerlendirirdim ben olsam.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj raven » 16 Oca 2016, 12:16

Kullanilacak kiyafete gore dusunmek lazim, orien bu haliyle spor deri kordonla takim elbise ile kullanilabilir. Seiko cok guzel gorunse de sadece spor kiyafetle iyi gider. Ben olsam orient tercih ederdim. Eraslani'nin onerisi ise cok yerinde :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj kovebos24 » 16 Oca 2016, 13:04

raven yazdı:Kullanilacak kiyafete gore dusunmek lazim, orien bu haliyle spor deri kordonla takim elbise ile kullanilabilir. Seiko cok guzel gorunse de sadece spor kiyafetle iyi gider. Ben olsam orient tercih ederdim. Eraslani'nin onerisi ise cok yerinde :thumbup:

Deri kordon kullanmayi dusunmuyorum. Ogrenci oldugum icin genelde gomlek kot pantolon giyiyorum. Orient cok klasik bir saat degil dimi?
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Mesaj Masterport » 16 Oca 2016, 13:50

eraslani yazdı:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=20824#axzz3xK5zcj4S
böyle bir fırsat varken değerlendirirdim ben olsam.

+1
Kullanıcı avatarı
Masterport

Mesaj Kabamsi53 » 16 Oca 2016, 21:23

spor saat dusuncesi icin orient dogru tercih gibi degil bana gore. ama gomlek kazak gibi kombinasyonlarda gayet yakisacagini dusunuyorum. birde yaş 20 saat spor ve silikon kayışli isteniyorsa suna bakilabilir http://aslansaat.com.tr/U2411,41,orient ... orient.htm yada http://aslansaat.com.tr/U1263,56,orient ... orient.htm bu kasaya kendi orjinal silikon kayisi alinabilir fiyata +90 lira eklenme durumu var ama pazarlikla guzel rakama alinir diye dusunuyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Kabamsi53

Mesaj kovebos24 » 16 Oca 2016, 22:49

Kabamsi53 yazdı:spor saat dusuncesi icin orient dogru tercih gibi degil bana gore. ama gomlek kazak gibi kombinasyonlarda gayet yakisacagini dusunuyorum. birde yaş 20 saat spor ve silikon kayışli isteniyorsa suna bakilabilir http://aslansaat.com.tr/U2411,41,orient ... orient.htm yada http://aslansaat.com.tr/U1263,56,orient ... orient.htm bu kasaya kendi orjinal silikon kayisi alinabilir fiyata +90 lira eklenme durumu var ama pazarlikla guzel rakama alinir diye dusunuyorum :thumbup:

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Soylediginiz oriente baktim ama benim paylastigim seiko 5 daha guzel geldi. Paylastigim oriente daha yakinim cok mu klasik sizce? Alsam pisman olurmuyum bi arkadasim baba saati dedi cunku. Bide orient markasi nasil sizce?
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Mesaj Srhtdry » 16 Oca 2016, 23:00

Ben o oriente silikon kayışı yakıştıramadım, sanki deri kayışla daha iyi olur gibi. Saatte çok öyle spor bir saat değil. 2 orient saatim var ben memnunum.
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 118 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners