TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Audemars Piguet? Neden?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Audemars Piguet? Neden?

Mesaj Thevenin » 01 Ara 2015, 16:41

Bence de bir secenek eksik, " ya meraktan ya Royal Oak'tan " diye ek yapmak istiyorum :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Archimed » 01 Ara 2015, 17:54

3 resim arasından 15400. Eğer dördüncü seçme imkanı olsaydı 15202 :champ: :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj aokyy » 01 Ara 2015, 20:04

26300ST rengi nedeni ile benim için tercih sebebi değil. Tüm ROO'lar düğmelerdeki kauçuklar nedeni ile bana uzak. 15400 bana göre en güzel seçenek.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj Clk » 01 Ara 2015, 20:08

Bg17 yazdı:. Saniye kolundan jumbo eleniyorsa (nasii yani??) cevap beyaz kadran 15300. Gayet dengeli, tabii bulmak sorun, istenen fiyatlar manasiz.

Offshore bana buyuk gelsede musabakanin galibi, boyutlar dengeli, renk kombinasyonu zevkli, gosterisli ama burdayim diye bagirmiyor, dengeli.

Basar, saniye kolundan dolayi eleniyor cünkü benim icin saniye kolu saate hayat katan basit ama önemli bir komplikasyon. Yoksa Jumbo her yönüyle gercenten "Extraordinary" bir saat.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Drobgyn » 01 Ara 2015, 20:11

Tabi ki 15400. Tek kelimeyle muhteşem.
The losers better learn
Kullanıcı avatarı
Drobgyn

Mesaj archer75 » 01 Ara 2015, 20:38

Son zamanlarda "jumbo" enjeksiyonu yemiş biri olarak seçenekler arasında olmamasına rağmen onu secerdim. İkinci olarak Chonolardan mavi kadranlıyı seçerdim. Genel anlamda AP leri inceledikçe daha çok hoşuma gidiyor.
Kullanıcı avatarı
archer75

Mesaj afl » 01 Ara 2015, 20:46

26300 : optik olarak kötü. Tarih penceresi ve subdial renkleri ı-ıh diyor
15400 : Çok şık ama birincisi; sanki Jumbo olamamışta idareten bu olmuş gibi duruyor, hep Jumbo nun gölgesinde kalacak. İkincisi; çoğunluğun aksine ben oranlarını güzel buluyorum ama 41mm sade ve komplikasyonsuz kadranlarda bence büyük.
26470 : Bu da bence şahane değil ama ille de üçü arasından olacaksa, üçü arasında en düzgünü. Renkler, genel görünüm ve uyum daha iyi.

Fakaaat, bence de bu üçü dışına çıkılıp 26470 ST Royal Navy Blue göz atılası

Resim
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Clk » 01 Ara 2015, 21:11

afl, sag gösterip sol vurdugumu biliyormussun gibi oldu bu tavsiye.

Benim gönlümde yatan saat Navy! Hatta arastirmadayim. Daha tamam budur diyebilecegim bir teklif ile karsilasmadigim icin beklemedeyim. Uygun teklifi buldugum gün Daytona'larin yaninda parildayacak ;) :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners