TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Düşük Bütçeli Diver Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Düşük Bütçeli Diver önerisi

Mesaj Clk » 29 Kas 2015, 09:50

Talep ettigin Rolex dizayn ile yakindan uzaktan alakasi olmasada alternatif düsük bütceli bir Swiss Made: Wryst

http://www.wryst-timepieces.com/en/
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj vtechno » 29 Kas 2015, 09:51

Haklisiniz sayın clk, ama aklimda biraz cüsseli bir saat alma hissi uyandı. :)
Kullanıcı avatarı
vtechno

Mesaj vtechno » 29 Kas 2015, 09:56

Clk yazdı:Talep ettigin Rolex dizayn ile yakindan uzaktan alakasi olmasada alternatif düsük bütceli bir Swiss Made: Wryst

http://www.wryst-timepieces.com/en/

Saatler çok hoşmuş ama biraz futuristik dizanlari var :)
Bana invicta grand diver için TR yada guvenlilir bir yurt dışı satıcısı bulabilirmiyiz acaba, yada siz hangi siteden alisveris yaptiniz? Bnimle paylaşırsaniz cok mutlu olurum
Kullanıcı avatarı
vtechno

Mesaj mlm » 29 Kas 2015, 11:55

Madem grand bir diver istiyorsun, olmuşken Gen2 olsun :D

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Ebay'in arama kutucuğuna Invicta Grand Diver Gen2 yazıp çıkan ürünlerin satıcılarına ait feedback'leri inceledikten sonra siparişini verebilirsin, fiyatlar 130-150 usd civarı.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj vtechno » 29 Kas 2015, 12:15

Gen2 yi gordum hocam cesaret edemedim, bu da biraz fazla heybetli geldi bezeli. Sanirim en ideal olani ilk jenerasyon olucak. Amazon ve ebay e bakiyorum. Sizce hangi siteyi tercih etmeliyim ?
Kullanıcı avatarı
vtechno

Mesaj mlm » 29 Kas 2015, 12:28

Hiç fark etmez, önemli olan satıcıların feedback'leri. Ödemeyi zaten ikisinde de paypal'le yapacaksın bildiğim kadarıyla.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj vtechno » 29 Kas 2015, 12:40

Ici boş bir hesap kartım vardı. Ona yeteri kadar para aktarim onunla yapcaktım. Paypal ile de yaparim çözerim onuda bir şekilde. Birde saniyorum 75€ dan yuksek tutarlı işlemlerde gümrük vergisi de ödemem gerekiyor heralde. Satıcıya derdimi anlatsam bana edeceği faturada 75€ nun altında bir tutar ile gönderirmi acaba ?
Kullanıcı avatarı
vtechno

Mesaj MertYe » 29 Kas 2015, 14:16

vtechno yazdı:Ici boş bir hesap kartım vardı. Ona yeteri kadar para aktarim onunla yapcaktım. Paypal ile de yaparim çözerim onuda bir şekilde. Birde saniyorum 75€ dan yuksek tutarlı işlemlerde gümrük vergisi de ödemem gerekiyor heralde. Satıcıya derdimi anlatsam bana edeceği faturada 75€ nun altında bir tutar ile gönderirmi acaba ?

Hesap kartı dediğiniz anladığım kadarıyla banka kartı yani kredi karti değil. Paypal üzerinden banka kartlarıyla işlem yapılamıyor illa kredi kartı olmaz zorunda. En azından ben paypalda bir türlü kullanamadım banka kartımı. Paypal müşteri hizmetleri ile telefonda konuştuğumda banka kartıyla ödemenin Paypal'da mümkün olmadığını söylediler.
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners