Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
haykiris » 09 Kas 2015, 10:35
襤stanbulda ikamet ediyorum bu saatleri nakit fiyat覺na daha uygun alabileceim bi yer varm覺
-

haykiris
-
- Kay覺t: 08 Kas 2015, 03:46
mturann » 09 Kas 2015, 10:37
襤kisi de g羹zel saat. Yaln覺z BEyaz Kadranl覺 olan覺n覺 g繹r羹n bir b羹y羹k癟e bir saat olabilir.
襤stanbulda nereden al覺nabilecei konusunda fikrim yok fakat g繹rerek almak daha iyi fikir verir.
-

mturann
-
- Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00
KKaraku » 09 Kas 2015, 12:47
Merhaba,
Orient markas覺n覺 Sirkeci'deki saat癟ilerde bulabilirsiniz. Doubank 襤 Han'覺n覺n yan覺ndaki ah-As Han giriinde solda kalan d羹kkanda Orient modellerinin bir 癟ou mevcut ve Aslan Saat garantisi alt覺nda sat覺yor. Buraya uraman覺z覺 tavsiye ederim.
Selametle.
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
-

KKaraku
-
- Ya: 34
- Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51
haykiris » 10 Kas 2015, 11:41
Seiko 5 hep sahip olmak istediim bi saat forum sayesinde saat hastas覺 oldum uygun fiyata g羹zel saatler arat覺r覺yor onlardan sat覺n al覺p koleksiyon yap覺yorum iyiki vars覺n TSF
-

haykiris
-
haykiris » 10 Kas 2015, 11:44
Yorumlar i癟in teekk羹rler doubank覺 biliyorum yak覺n zamanda yan覺ndaki hana ugruycam
-

haykiris
-
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: MacGyver ve 65 misafir