Dark, ilk Rolex belkide tek Rolex olarak düşündüğümüz için konuyu oldukça zor bir karar gerçekten. Benim oyum burada Submariner'e gidecek ama Basel 2010'a kadar bekleme durumunda, neden dersen clk ilede sıklıkla forumda konuştuğumuz yapılması muhtemel upgrade sebebi ile. Beklentiler ve dedikodular yeni submarinerin maxi dial, bilezikte polished center linkler, ceramic bezel, yeni kilit sistemi ve birkaç teknik geliştirme ile çıkacağı yönünde. GMT Master II üzerine convert edilimiş bir photoshop resmi ekliyorum. Benim Submarinerde bu geliştirmelerde tek beklemediğim ve istemediğim yenilik polished center linklerdir. Diğer eklentilerle sade yapıya rağmen klas duruş olarak benim için dream watchlardan biri olur. Birde super case ve GMT II deki antireflective cyclops eklenirse ne olur bilmem

Photoshop imageAslında Rolexte bir çok modelde II kodlu seriler hoş, datejust II bazı renk kombinasyonları ile gayet güzel duruyor, tam bir spor hava vermesede elbette çok elegant ve klasik bir Rolex flute bezeli ile.
Güncel Sub ve GMT arasında ise düşüncem GMT'yi optik olarak daha çok beğenmeme rağmen gene Sub. Özellikle ceramic bezel ve GMT rakam karakterleri çok hoş bir duruş sağlıyor. GMT işlevi benim için çok mühim değil, ama WR durumu sebebi ile Sub benim için öne çıkıyor. Sen saatle yüzmüyorsun yada suya sokmuyorsun biliyorum ama Submariner her occasionda kullanabileceğin ve kolunda gururla taşıyabileceğin bir legend.