TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Üç Saatten Hangisi Daha İyi Olabilir ? 2 Invicta 1 Seiko

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bu üç saatten hangisi daha iyi olabilir?(2 invicta, 1 se

Mesaj khef » 08 Tem 2015, 14:24

Seiko :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj kilimanjaro » 08 Tem 2015, 14:28

Görsel olarak 2. sıradaki saati beğendim.Ancak yerinizde olsam seiko dan şaşmazdım. :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj JohnFante » 08 Tem 2015, 14:28

Invicta konusunda bir 8926OB sahibi olarak diyebilirim ki bilezikten beklentinizi minimumda tutun. Lume performansı da pek tatmin edici değil, gerçi seiko monster sonrası kolay kolay tatmin edici lume bulmak zor olsa gerek. :D

Mekanizması (NH35A) bu fiyatıyla beni baya şaşırtmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 36 saatte +2 sn gibi bir sapması vardı.

Saatlerin hepsi hem klasik hem spor gider bence. Seiko 5 burun farkıyla daha ağır abi gibi sanki.

Tasarım konusunda Invicta modelleri, Rolex Submariner modelinden esinlenerek üretilen saatler. Seiko 5 ise kendi özgün çizgisinde bulunan bir model.

Maliyetlerine göre gayet uygun saatler. Şimdiden hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
JohnFante

Mesaj drill » 08 Tem 2015, 14:41

scozcan yazdı:Invicta konusunda bir 8926OB sahibi olarak diyebilirim ki bilezikten beklentinizi minimumda tutun. Lume performansı da pek tatmin edici değil, gerçi seiko monster sonrası kolay kolay tatmin edici lume bulmak zor olsa gerek. :D

Mekanizması (NH35A) bu fiyatıyla beni baya şaşırtmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 36 saatte +2 sn gibi bir sapması vardı.

Saatlerin hepsi hem klasik hem spor gider bence. Seiko 5 burun farkıyla daha ağır abi gibi sanki.

Tasarım konusunda Invicta modelleri, Rolex Submariner modelinden esinlenerek üretilen saatler. Seiko 5 ise kendi özgün çizgisinde bulunan bir model.

Maliyetlerine göre gayet uygun saatler. Şimdiden hayırlı olsun.

Aşağıdaki linkte verdiğim inceleme videosunun sonunda da Invicta için "Saat kısmı ucuz fiyatını belli etmiyor ama kordon herşeyi ele veriyor diyor" :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=0KSD-YytN7c

Acaba Seiko kordonu için ne dersiniz?

Bir de yukarıda da sorduğum Seikonun saat çapı meselesi var. 40mm den küçüğü bileğimde iyi durmayacak. İnternette bazı sitelerde Seikonun çapı için 38mm, bazılarında da 40 yazıyor. Gerçeğini bilen arkadaşımız var mı?
Kullanıcı avatarı
drill

Mesaj mturann » 08 Tem 2015, 22:10

Acaba İnvicta 17040 model saatin sağlamlığı ve zaman tutması nasıl acaba? Kulanan ya da fikri olan varsa bizlerle paylaşırsa çok seviniriz.
Saatin fiyatı yurtdışı sitelerde 75 dolar gibi. Türkiyede bu saati satan yer internette görünmüyor.
İnvicta saat bu fiyata satılıyor, bu saat ile Orient Mako karşılaştırılası yapabilecek bir arkadaşımız var mı acaba? Fiyatından dolayı Orientten çok çok düşük özellikte mi acaba?
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj raven » 08 Tem 2015, 22:52

2. invicta güzel görünüyor. diver olmasına rağmen lume çok zayıftır.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj albaysali » 09 Tem 2015, 00:24

Bende var bu saatden ama nasıl ölcuyoruz bilmiyorum
Yenisahra da işyerim yakınlardaysanız gelin bakın
Hozburun aldı sattı aslında gercek olcüyü o bilir ama sunu diyeyim saat kendi 38 ama ap benzeri çıkıntıları ile sanırım 40mm
"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak onları , korkundan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.."
Kullanıcı avatarı
albaysali

Mesaj albaysali » 09 Tem 2015, 00:26

Ben invicta yerıne mako tercih ederim bu arada invicta lumede zayıf
"Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak onları , korkundan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.."
Kullanıcı avatarı
albaysali

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: andromeda, barkodd, Hulk57 ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners