TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Almanya'dan 1000 Euro Bütçeli Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Almanya'dan 1000 Euro Bütçeli Saat Önerisi

Mesaj asymptote » 08 Tem 2015, 15:00

Google'a Union Viro yazdım ve görsellere tıkladım, karşıma şu güzellik çıktı: :D Bütçeyi çok aşmıyorsa düşünülebilir.. ;)
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj kasappala » 08 Tem 2015, 17:00

Söylediğiniz markalar için perakende satış olmaması çok kotu oldu, bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Tavsiyeler için de ayrıca teşekkür ederim. Sanırım wempe modeli quartz, çok güzel saatler var wempede de ama 2000 euro civarı genelde. laconun mekanizmaları ile ilgili olumsuz görüşler vardı forumda bilmiyorum yanılıyor muyum? Sinn modeli de 38,5 mm gerçekten güzel ama bana uygun değil. Sanırım benim için makul seçenek mühle olacak ya da biraz para biriktirip nomos cluba yönelmek.
Kullanıcı avatarı
kasappala

Mesaj asymptote » 08 Tem 2015, 17:11

Sanıyorum Wempe Zeitmeister'ın hem quartz hem de mekanik modeli var. Quatz olanı 840 Euro..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 08 Tem 2015, 17:43

Oris Big Crown Pilot güzel bir secim olabilir 8-) Iyi bir pazarlikla bütceye Uygun bir fiyata alinabilir
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj kasappala » 08 Tem 2015, 18:58

Oris güzel bir saatmiş ayrıntılı incelememiştim bir bakayım teşekkürler. aslında iwc nin bazı pilotları gerçekten çok güzel ama şimdilik onlar hayal. Aslında benim temel amacım 1 yıl sonra keşke almasaydım dememek, koleksiyonun ilk parçası olarak ayrı bir yeri olsun. Stowanın siparişi sonrası teslim süreci uzun sürer mi acaba?
Kullanıcı avatarı
kasappala

Mesaj drm67 » 08 Tem 2015, 19:22

Stowa sipariş tarihinden itibaren 30-40 gün arası teslim oluyor. Bu süre gümrüğe bağlı olarak ta değişebilir tabi..
Kullanıcı avatarı
drm67

Mesaj afl » 08 Tem 2015, 20:28

Temption baktınız mı? Çok kendine has özel bir saattir.
Tarzınıza uyuyorsa kesinlikle tavsiye ederim.
1. saat bütçe dahilinde, diğer ikisi tax free ve pazarlıkla belki ulaşılabilir emin değilim.
Benim favorilerim CM03
Resim

CGK205
Resim

Classic
Resim

Temtion tarzınıza uymazsa ben de ilk olarak Mühle veya zorlayıp Nomos derim.
Alman iyidir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj kasappala » 08 Tem 2015, 22:11

temption da ikinci model güzel bir saat sinn u1 gibi çarpıcı bir görüntüsü var insanın dikkatini hemen kendine çeken, fakat benim tarzıma uygun değil. Ben dress watch için de uygun giyinmiyorum, spor kıyafetler kullanıyorum ama yine de biraz daha klasik görüntülü olması lazım aldığım saatin. Pilot saatler bana tam ikisinin arası gibi geldiği için ilgim onlara kaydı daha ziyade. Şimdi mühlenin Berlindeki retail shoplarına mail atıp ternnaut 2'nin fiyatını ve tax free koşullarını soracağım. Biraz şansa bağlı olduğunu biliyorum ama stowa sipariş veren bu süreçte gümrük konusunda bir problem yaşayan oldu mu hiç?
Kullanıcı avatarı
kasappala

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: andromeda, barkodd, Hulk57 ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners