eraslani yazdı:benzer bir premier modelini uzun süre kullandım..kinetic auto relay ve perpetual takvim bence kullanım açısından mükemmel..kullandığım yaklaşık 6 senelik süre içerisinde hiçbir sorun yaşamadım..
saat kasa olarakta son derece kaliteli bir yapıya sahip..ancak benim yaşadığım sıkıntı gece okumayla ilgili oldu..gözlerimde çok şahin olmadığından karanlık yada az ışıklı ortamlarda saati görmem hiç mümkün olmadı..fosfor hiç kullanılmaması bir yana siyah kadran ve krom iç elemanlar dolayısıyla saat görünmez oluyordu.
ama beyaz kadranlı versiyonlarda bu sorun daha az yaşanabilir diye düşünüyorum..
fiyat olarak biraz dolaşarak 1500 tl gibi rakamlar bulunabilir..
http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/ ... -166666033
maiii yazdı:Saatin kalitesine laf söyleyemem. Güzel bir seridir. Ama maalesef ülkemizde pahalilar..
Toruntaybora yazdı:Seiko SNP038 modeli 56D kalibre. 48D kalibre SNP modellerine göre daha fiyatlı. SNP kullanmış biri olarak 56D kalibre bir kinetik saati 1900 TL.sından daha da aşağı almanız biraz zor görünüyor diye düşünüyorum. Bence de temiz bir ikinci el bekleyin.
Saat zaman tutuşu açısından mükemmel.
Saatin pil ömrü 7 yıl. Dolayısı ile saatin raf yaşına da dikkat etmeniz gerekiyor.
Bana göre pil otomatik mekanizmanın hareketiyle şarj olsa dahi sonuçta saatin pille çalıştığını örtbas etmiyor.
Tavsiyem saatin yine 56D kalibre ama metal bilezikli tipini almanız. Deri kayış epeyce fiyatlı ve bir yıl ömürlü. Deri kayış abonesi olabilirsiniz.
Takdir sizin.
Eraslani çok doğru söylüyor. Beyaz kadran. Ama yine 56D kalibre.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 60 misafir
|