TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP038P Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP038P Bilgi ve Yorum

Mesaj hakanefe » 04 Haz 2015, 19:51

1900 tl çok pahalı bence pilli bi saat için. Bu paralara bir çok mekanik saat var. Ben olsam saati iade eder başka saat bakardım
Kullanıcı avatarı
hakanefe

Mesaj cuneyt155 » 04 Haz 2015, 22:15

Formdan ikinci el almaniz daha iyi temiz o tarz saatler mevcut ben kinetic modelini 2700 almistim suan 3000 lira ile satilmakta formdan almaniz daha makul
Kullanıcı avatarı
cuneyt155

Mesaj rekliox » 05 Haz 2015, 12:00

eraslani yazdı:benzer bir premier modelini uzun süre kullandım..kinetic auto relay ve perpetual takvim bence kullanım açısından mükemmel..kullandığım yaklaşık 6 senelik süre içerisinde hiçbir sorun yaşamadım..
saat kasa olarakta son derece kaliteli bir yapıya sahip..ancak benim yaşadığım sıkıntı gece okumayla ilgili oldu..gözlerimde çok şahin olmadığından karanlık yada az ışıklı ortamlarda saati görmem hiç mümkün olmadı..fosfor hiç kullanılmaması bir yana siyah kadran ve krom iç elemanlar dolayısıyla saat görünmez oluyordu.
ama beyaz kadranlı versiyonlarda bu sorun daha az yaşanabilir diye düşünüyorum..
fiyat olarak biraz dolaşarak 1500 tl gibi rakamlar bulunabilir..
http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/ ... -166666033

dostum GG sitesine pek guvenmiyorum Replica olmasından korkuyorum
gece konusu çok sıkınti değil çünkü is nedeniyle telefon devamli yakinimda oluyor gece saati ordan gorebiliyorum
Teşekkürler yorumun için
Kullanıcı avatarı
rekliox

Mesaj rekliox » 05 Haz 2015, 12:13

maiii yazdı:Saatin kalitesine laf söyleyemem. Güzel bir seridir. Ama maalesef ülkemizde pahalilar..

haklısın ülkemizde maalesef saat pahalı bir zevk ...
Kullanıcı avatarı
rekliox

Mesaj rekliox » 10 Haz 2015, 15:21

Toruntaybora yazdı:Seiko SNP038 modeli 56D kalibre. 48D kalibre SNP modellerine göre daha fiyatlı. SNP kullanmış biri olarak 56D kalibre bir kinetik saati 1900 TL.sından daha da aşağı almanız biraz zor görünüyor diye düşünüyorum. Bence de temiz bir ikinci el bekleyin.
Saat zaman tutuşu açısından mükemmel.
Saatin pil ömrü 7 yıl. Dolayısı ile saatin raf yaşına da dikkat etmeniz gerekiyor.
Bana göre pil otomatik mekanizmanın hareketiyle şarj olsa dahi sonuçta saatin pille çalıştığını örtbas etmiyor.
Tavsiyem saatin yine 56D kalibre ama metal bilezikli tipini almanız. Deri kayış epeyce fiyatlı ve bir yıl ömürlü. Deri kayış abonesi olabilirsiniz.
Takdir sizin.
Eraslani çok doğru söylüyor. Beyaz kadran. Ama yine 56D kalibre.

Hoş sohbetiniz ve anlattığınız şeyler benim gibi saat meraki yeni baslayan birinin hevesini daha da arttirdi hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim

saatforumu izmir üyeleri olarak hepberaber toplanabiliriz hem bilgialisverisi hemde keyifli
zaman geçirmiş oluruz
Kullanıcı avatarı
rekliox

Mesaj AKadir » 10 Haz 2015, 15:50

Sizinle tanışmaktan ve sohbetinizden Bende çok memnunum. :champ:
Güle güle kullanın.
Görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
AKadir

Mesaj Hknhcm » 19 Tem 2015, 12:10

Teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Hakan HACIM
Kullanıcı avatarı
Hknhcm

Mesaj tutankamon » 27 Tem 2015, 14:51

öncelikle merhaba, foruma yeni dahil oldum eğer paldır küldür soru sordu isem affola. seiko kinetic saat için pil nereden temin edilebiliyor biliyor musunuz? 7 yıl oldu alalı ve malesef 2 saatimin de şarj tutma süreleri kısaldı iyice (biri snp 009, diğeri sng077)
Kullanıcı avatarı
tutankamon

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners