Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
LDaVoS » 19 Nis 2015, 20:49
Nişan için ben dress watch saatten yanayım sevgili Shams
Düğün sonrası balayı olacağından düğünde bir çelik bilezik diver daha mantıklı bana göre
Marka olarak Frederique Constant'a bir bak derim. Vintage Rally ve Runabout moonphase modelleri hem bir dress watch havasında hemde günlük sportif kullanıma uygun.

Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
-

LDaVoS
-
efendisiz » 19 Nis 2015, 21:12
Nişan için olacaksa klasik model tercih etmenizi öneririm Aqua filan hoş durmaz takım elbise ile hem de klasik saat günün anlam ve önemine daha uygun olur diye düşünüyorum..
-
efendisiz
-
sefalosporin » 20 Nis 2015, 11:40
ben 2 hafta önce siyah tag aquaracer aldım.
öneririm. taş gibi saat bence. yıllarca kullanırsınız.
ikinci eli ilerde düşünecek olursanız da çabucak elden çıkarabilirsiniz. fiyat ve yer bilgisi isterseniz pm den ulaşın. yazdığınız üst limitinize oldukça yakın değerlerde.
-

sefalosporin
-
argentum » 24 Nis 2015, 14:23
İlla klasik olmayacaksa longines hydroconquest düşünülebilir.
-

argentum
-
ilterd » 24 Nis 2015, 19:54
Dress watch genelde deri kayışlı kabul ediliyor ama haftaiçi takım giyen birisi olarak çelik kayışlıların da çok yakıştığını düşünüyorum.
argentum'a Longines Hydroconquest konusunda, Eraslani'ya Tag konusunda (siyah olanı çok şık bence de) katılıyorum, Anesthesia'nın gösterdiği Longines Master Collection da gayet şık.
Bence belirttiğiniz fiyat aralığında Tag ya da Longines'de gayet güzel modeller bulursunuz.
-

ilterd
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], korayyalnizlar, MSN [Bot], Okanito, onur226 ve 109 misafir