TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Orange Monster SPR309 / Prospex Baby Tuna SRP637 Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Seiko Diver ???

Mesaj Clk » 24 Mar 2015, 19:52

mlm yazdı:Toruntaybora'nın söylediklerine ilaveten şu modeli de önerebilirim;

SRP639

Resim

mlm :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Tolgi06 » 24 Mar 2015, 22:36

SRP639

Resim

Day-date'i at sadece date yap, imleçlerin altındaki sayıları kadranda sil, bir de safir cam olsun, işte o zaman alırdım :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj AKadir » 24 Mar 2015, 23:23

Markası ne oluyor o zaman ? :lol:
Tolgi06 Banada ayırt Bende alırım.
Tolgi06 yazdı:Day-date'i at sadece date yap, imleçlerin altındaki sayıları kadranda sil, bir de safir cam olsun, işte o zaman alırdım :D
Kullanıcı avatarı
AKadir

Mesaj tyro06 » 25 Mar 2015, 02:23

Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler.

toruntaybora yazdı:Forumdan bir arkadaşımız Seiko Orange Monster SPR309 ve Seiko Prospex Baby Tuna kullandı. Seiko Prospex Baby Tuna'yı yakın zamanda kolunda gördüm. Bakma inceleme fırsatını da tanıdı. Göründüğü gibi kocaman durmuyor. Hoş.
tgümüştekin arkadaşımızın önerdiği SKX007 modeli, yazdığı gibi gerçekten de gündelik kullanıma daha uygun gibi görünüyor ama bilezikteki ufak baklalar ağırlık göz önüne alındığında zaman içinde pek güven vermedi Şahsen.
Mutlaka bunlardan biriyse Bana göre Seiko Prospex Baby Tuna parlak modeli derim.

Evet bende de Baby Tuna modeli daha agir basiyor ama kolumda iste nasil durur bilemedigim icin kararsiz kaldim, bir de cok agir olur gibime geliyor. Bir de bezelin etrafini saran shroud denilen çerçeve dışında baska farklari yok sanirim görünüş olarak da. $100 daha pahali. Siz incelemiş biri olarak, $100 farka değermi sizce. yani kalite olarak nasil duruyordu?
tyro06

Mesaj tyro06 » 25 Mar 2015, 02:25

SRP639

Resim

Evet bunu bende düşünmüştüm ama saati saga sola carpinca bezel siyah oldugu icin, olusacak cizikler sıkıntı olur diye düşündüm. :(
tyro06

Mesaj mlm » 25 Mar 2015, 08:30

Herhangi bir şiddetli çarpmada sonucunda oluşacak çizik her ikisinde de aynı rahatsızlığı verecektir. Daha hafif çarpma veya bir sürtmede çelik kesin çizilir ama kaplamanın çizilmeme olasılığı daha fazla.
Ve iki modeli de kullanan biri olarak her iki modelin de verdiği hissiyatın farklı olduğunu söylemeliyim. Bir de Baby Tuna'nın çapı Monster a göre daha büyük, belki bu husus da seçiminizde etken olabilir. Monster çok keyifli saattir ama ben olsam aradaki fiyat farkına katlanır ve SRP639'u alırdım. Hızlısaat sitesinde taksitle oldukça uygun bir rakama satılıyordu en son baktığımda. Fiyatı da Monster'a oldukça yakın gibi :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Tolgi06 » 25 Mar 2015, 09:02

toruntaybora yazdı:Markası ne oluyor o zaman ? :lol:
Tolgi06 Banada ayırt Bende alırım.
Tolgi06 yazdı:Day-date'i at sadece date yap, imleçlerin altındaki sayıları kadranda sil, bir de safir cam olsun, işte o zaman alırdım :D

Zaten koskoca MM300 de bile safir yokken bunun bu upgradeler yapılınca Seiko olarak anılması... :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj khef » 25 Mar 2015, 10:05

Bence musait oldugunuz bir gun Sirkeci'ye gidip tek tek deneyin. Birkac hafta once bahsi gecen tum modeller saatcilerde bulunmaktaydi. Iyi bir pazarlikla Web'den daha uygun bir fiyat alacaginiza da eminim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners