raven yazdı:yeniay yazdı:Valla size bu konu da katılamıyorum şöyle bir bakın ya foruma Orient'ten başka bir marka önerisinde bulunan neredeyse yok.
Bence fiyat performansı orantısı değil kolay bir tavsiye olması çünkü nerede ise herkeste var bu marka o nedenle kolay öneriyor...
düşünün bakalım neden çoğunlukla Orient öneriliyor acaba? "Kolay tavsiye" düşüncenize katılmak için saat konusunda hiç bir şey bilmemek lazım. herkeste olması o saatin ulaşılabilir ve fiyat performans oranıyla tercih edilebilir olduğunu gösterir. eğer herkeste olan bir marka arıyorsanız o zaman Casiolara ne demeli acaba? o zaman casio saatler daha kolay önerilmesi lazım çünkü neredeyse değil istisnasız Casio kullanmayan yok.
Casio konusu işin farklı bir boyutu o uygun fiyata bir ürün 50 TL'den 2500 TL ye kadar modeli o başka bir konu size sadece şunu söylüyorum çok tutulabilir çok da sağlam olabilir fiyatı da uygun olabilir ama öyle Orient öneren var ki inanın kolay yolu seçiyor diye düşünüyorum en azından siz şöyle bir dönün bakın yorumlarınıza Orient önermediğiniz bir yorumunuz var mı bir bakın