b3rkc4n yazdı:Arkadaşlar merhaba, aylardır saat arıyorum fakat bi türlü güzel bi saat bulamadım. Uzun boylu iri birisiyim, dolayısıyla bileklerim de iri sanırım bu yüzdendir güzel bir şey bulamadım. Şu ana kadar 2-3 yıldır Diesel saat kullanıyodum fakat artık çok çocuksu geliyor bu yüzden sizden 500-600tl civarında büyük çaplı saat tavsiyesi istiyorum.
Merhabalar. Bir kaç ay önce bende sizin gibi 600 bütçe ile büyük çaplı saat almak için başlık açmıştım. (
viewtopic.php?f=62&t=17917#axzz3ScPj0Pib ) Fakat o başlıktaki saatlerden hiçbirini almadım. 600 lira bütçe belirlememe rağmen yaklaşık 2000 lira saate para harcadım. Bir kaç ay içerisinde birçok saat aldım. İlk olarak Citizen ,(
viewtopic.php?f=217&t=18027#axzz3ScPj0Pib ) Daha sonra Casio ve Seiko 5 derken Jaques lemans ile yola devam ettim Aldığım bütün saatler içime siniyor ancak içlerinden Jaques Lemans gözüme ayrı bir güzel geliyor. (Jacques Lemans JL1-1652F-
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacq ... 1-1652F/PD ) Kozmetik olarak Jaques Lemans'ı tavsiye ederim. JL kalitesiz değil ancak Seiko- Citizen kadar olabileceğini düşünmüyorum. Yinede dediğim gibi Estetik bakımdan JL tek geçerim. Fotoğraftan 5 kat daha güzel durdu kolumda. Hatta o modeli bulabilirsen al derim.