Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Tunakem79 » 15 Şub 2015, 02:17
Ben saatlerin özelliklerini bir kenara bırakarak spor tarz için 1, klasik tarz için 2 yi tercih etmeni öneririm, ben spor giyindiğim için 1 numarayı kendime daha yakın buldum...
-

Tunakem79
-
logical » 15 Şub 2015, 13:53
memojan kesinlikle öyle. fiyat kriteri saat alınırken belirliyici faktörtörlerden biri oluyor. amaç saat alırken piyasa fiyatlarını karşılaştırıp ona göre karar vermek. uygununu ve istediğini bulunca da kaçırmamak.
-

logical
-
logical » 15 Şub 2015, 13:56
Tunaken79 aslında V8 öyle bir saatki spor tarzla da giysen, klasik tarzla da giysen sırıtmaz.. ben de arada kalsik, arada spor giyindiğim için V8'i daha yakın buldum. Sürekli spor giyinsem benim de tercihim Tissor T Race olurdu.
-

logical
-
logical » 18 Şub 2015, 00:27
Değerli görüşlerinizle tercihimi belirlememde yardımcı olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
-

logical
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir