TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sub / Sea-Dweller / GMT-Master II Karars覺zl覺k ve Tavsiye

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sub / Sea-Dweller / GMT-Master II Karars覺zl覺k ve Tavsiye

Mesaj onatozer » 05 Oca 2015, 17:41

Sea dweller bence bu kar覺lat覺rmadaki en Zay覺f model. Mat kadran saatin albenisinden caliyor, gercekten ciddi derinliklere Dal覺 yap覺lmayacaksa gunluk Kullan覺m i癟in Submariner varken gereksiz bir kal覺nl覺覺 var, bilee de tam olarak oturmad覺覺n覺 dusunuyorum. Ne Deepsea kadar iri ne sub kadar kibar, arada kalm覺 bir model.

BLNR gmt i癟in ise ben renk 癟eitliliinin duz kadrana gore fiyat fark覺na deeceini dusunuyorum. Spor-klasik farketmeden uyum salayabilecei gibi Submarinerden bezeli Dolay覺s覺 ile daha buyuk duruyor. Bu 繹zellii benim i癟in submarinerin ilerisinde Olmas覺n覺 sal覺yor. Ayr覺ca giyim ile uyum konusunda yine duz siyah rakiplerinin Kar覺s覺nda 繹nde. I癟erisindeki mavi tonlar覺 farkl覺 renk kombinelerinde daha basarili Olmas覺n覺 sal覺yor. Ayr覺ca her bilekte g繹rmeme ihtimali de benim ac覺mdan albenisini artt覺r覺yor.

Submariner cok rafine, neredeyse kusursuz bir model, ancak benim i癟in siyah tak覺m elbise gibi. Her duruma uyum sal覺yor evet ama damat da garson da bodyguard da siyah tak覺m elbise giyiyor:) tabii ki no date fiyat ac覺s覺ndan gmt ye gore Avantajl覺 ancak BLNR bana daha cok is g繹r羹r daha kendini sevdirir gibi geliyor. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Frk » 05 Oca 2015, 19:36

Say覺n manil, bg17, jazz ve onat繹zer yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹r etmekle balamak isiyorum. Model se癟iminde kesinlikle bir tarih g繹stergesi olsun istiyorum. O y羹zden no-date modelini se癟ime hi癟 katmad覺m . Saati m羹mk羹n olduunca spor kullanmay覺 ama癟l覺yorum g羹nl羹k olarak. M羹mk羹n olursa deri bir nato kay覺 ile yaz g羹nlerinde ise 癟elik bilezikle. Onat bey dediniz gibi her bilekte g繹rme olay覺 submarinera karar verememe sebebim. Gmt BLNR yi ne yaz覺kki deneme f覺rsat覺m olmad覺. Bayide submariner, sea-dweller ve submariner LV modelini deneyebilrdim. LV modeli deri bir nato kay覺la 癟ok s覺r覺t覺r diye d羹羹nerek LV yi listeden eledim. Geriye kalanlar aras覺ndada bir karar veremeyince siz say覺n 羹yelere sorma ihtiyac覺 hissettim. Yorumlar覺n覺za hemen teekk羹r edemiyorum beni mazur g繹r羹n malum g羹nl羹k kouturmaca.Hepinize tekrar teekk羹rlerimi sunuyorum.
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Frk

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 15:21

Mesaj onatozer » 05 Oca 2015, 23:13

Sub deri NATO ile harika oluyor. :super:
Bu durumda BLNR i癟in g繹rsel destek sart oldu; Resim
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Caner1983 » 06 Oca 2015, 01:36

tsf ye ve saatlere merak覺m en fazla 4 ayl覺k bir s羹re oldu bir miktar saat merak覺m vard覺 ama quartz ve sa癟masapan giyim markalar覺n覺n 羹rettii saatlerdi(((bu merak覺m da ald覺覺m lacoste saatin k覺sa bir mesafeden yumuak zemine d羹羹p saniye kolunun yerinden 癟覺kmas覺yla bitti ve o saati bidaha takmad覺m)) nas覺l olduda bu seviyeye geldim anlamad覺m sadece marka tutkusu mu saat tutkusu mu ne anlamad覺m ama rolex cidden zaf覺m oldu anlam覺yorum bu arzuyu. Art覺k rolex arat覺rmaktan kendimi alamaz oldum gelelim bunun konuyla ne alakas覺 var.繹yle benim ay覺rd覺覺m b羹tce manil adl覺 arkada覺m iyi bilir omega ya yetebilecek kadard覺 ve kald覺ki alacakt覺mda ama niye alamad覺m tamamen bu rolex alma tutkumdan dolay覺d覺r.forumdan 癟ok arkadaa dan覺t覺m 繹m den herkesin ortak fikri omega al覺rsan rolexi akl覺ndan 癟覺karamayacaks覺n ve daha 癟ok zarar edeceksin cevab覺n覺 ald覺m.ben de bu fikre kat覺ld覺覺m覺 anlad覺m 癟羹nk羹 ayn覺 g羹n hem rolexi hem omegay覺 koluma takt覺m ve rolex rahatl覺k 覺kl覺k ve marka olarak omegan覺n 癟ok 繹n羹ne ge癟ti.bu da neye neden oldu b羹tcemi neredeyse 3 kat覺na 癟覺karmama sebep oldu. istediim model sub no date 114060 tercihim sebebi date ve gmt masterdan daha ucuz olmas覺d覺r.gelelim konuyla ne alakas覺 var a癟覺kcas覺 yok ama paylamak istedim. 羹stadlar daha iyi bilir ama gmt ve submarinerin san覺rsam kal覺nl覺k ve 癟ap a癟覺s覺ndan fark覺 yok buda rahatl覺覺 癟ok etkilenmez gibi geldi.Tercih ne olursa olsun bence piman olunmayacak san覺rsam....
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj Bond » 06 Oca 2015, 02:32

Konuya fotoraflar覺 eklerken ayn覺 durumda ben olsam ne se癟erdim diye d羹羹nd羹m. Se癟imim standart versiyon GMT-Master II olurdu b羹y羹k olas覺l覺k ile. Ancak en g羹zeli t羹m modelleri kolda denemek ve en houna gideni almak fakat Rolex modellerinde en 繹nemli 繹zelliklerden ve k覺smen can s覺k覺c覺 durumlardan birisi hepsini almak istemek :D zellikle Submariner ve GMT-Master II i癟in konuursak her iki modelde farkl覺 renk opsiyonlar覺 ile kiileri birden fazla modele sahip olma konusunda adeta m覺knat覺s gibi 癟ekiyor.

Ek olarak farkl覺 bir taraftan ilerleyip b羹t癟eye g繹re Explorer II veya Yacht-Master modellerine de bak覺labilir. Genel olarak hepsi 癟ok baar覺l覺 saatler hangisi olursa imdiden tebrikler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj ermansire » 06 Oca 2015, 13:10

Sub no date d羹羹rd羹m severek kullan覺yorum ama bunlar覺n i癟inde siyah gmt derim.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Mesaj Frk » 06 Oca 2015, 17:03

Say覺n Caner1983 yorumunuz konuya adeta renk katt覺 diyebilirim. Say覺n Bond ve ermansire yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹rler. Bond'un dedii gibi hepsini koluma takas覺m var ama mecburen bir se癟im gerekiyor. Yorumlar覺n覺zdan sonra kafamda tam bir cevap olmasada baz覺 eyler netlik kazand覺 diyebilirim. San覺r覺m bir bu癟uk hafta i癟inde bir karar veririm ( pek inand覺r覺c覺 deil ama :D ). Yorum yapan t羹m arkadalara teekk羹r羹 bir bor癟 bilirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frk

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 15:21

Mesaj Miriel » 06 Oca 2015, 17:16

Benim tercihim BLNR veya Sub olurdu diye d羹羹n羹yorum. :champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners