onboardx yazdı:Her saatseverde olması veya bir kere kullanması gereken bir marka bana göre.Aşağıdaki model krokodil koyu kahve deri kayış.Benim doublematictede aynısından var. Evren saatte iyi fiyata alınabilir.
Tolgi06 yazdı:Serhat200, bütçeyi bir hayli azaltacak bir Nomos almaya ne dersin? In-house ve özgün sonuçta.
afl yazdı:PP5711 in yanına bir JLC Reverso çok yakışır.
Alternatif IWC Portofino ve Omega De Ville olabilir. Ama bence Reverso çok daha iyi bir seçim olur.
OnatOzer yazdı:Öncelikle 5711 tekrar hayırlı olsun, Royal Oak da cok guzel bir saat ancak 5711 varken 15300 un olmasina bence de gerek yok![]()
Seçime gelince öncelikle rose gold istendiğini gorunce ve royal Oak yerine geleceği için aklıma daha klasik modeller geliyor, eğer spor tercih olacaksa ona göre de birkac naçizane tavsiyem olabilir.
JLC Ultrathin Moon hesaplı bir tercih olabilir.
Daha farklı bir tasarım olarak Glashutte panomaticLunar yine Butce dahilinde,
Cok klasik olmazsa Breguet Classique de alınabilir.
Tercihler Arasında benim favorim olan ise A.Lange&Sohne Saxonia
Tabii ki ikinci el düşünülürse ya da daha spor tercihler gerekirse Önerileri genişletebiliriz:champ:
Afl'nin Reverso önerisine de katılmamak elde degil fakat herkesin beğenisini kazanan bir model olmadığı için ilk planda önermek istemedim. Yine de görsel destek vereyim![]()
IWC ve Omega önerilerine ise ne yazık ki cok katılamıyorum cunku AP gibi bir markanın yerine yine ona yakın ya da üstü bir marka gelmeli diye dusunuyorum. Bu iki markanın alt klasmanda kalacağı için cok tatmin edici olmayacaktır tahminindeyim.
Cct yazdı:Ultra Thin Moonphase ve Reverso önerilerine katılıyorumGerçi Reverso'da tarih yok
![]()
Biraz spor kaçabilir hatta bütçeyi de aşabilir fakat AP ROO Safari olabilir. (Gerçi AP verip AP almak istenir mi bilemedim)
Biraz daha marjinal bir tavsiye olacak ama bu bütçeyle PAM441'de alınabilir.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: HknDrsn, sosyalcan ve 63 misafir
|