TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

10.000 CHF Kadar Kahve Kayışlı Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 10.000 CHF kadar kahve kayışlı saat önerisi

Mesaj onboardx » 08 Ara 2014, 09:56

Her saatseverde olması veya bir kere kullanması gereken bir marka bana göre.Aşağıdaki model krokodil koyu kahve deri kayış.Benim doublematictede aynısından var. Evren saatte iyi fiyata alınabilir.

Resim
Kullanıcı avatarı
onboardx

Mesaj leonardo06 » 08 Ara 2014, 10:44

onboardx yazdı:Her saatseverde olması veya bir kere kullanması gereken bir marka bana göre.Aşağıdaki model krokodil koyu kahve deri kayış.Benim doublematictede aynısından var. Evren saatte iyi fiyata alınabilir.

Resim

+1 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj serhat200 » 08 Ara 2014, 13:07

Tolgi06 yazdı:Serhat200, bütçeyi bir hayli azaltacak bir Nomos almaya ne dersin? In-house ve özgün sonuçta.

Tolgi06 teşekkürler ama AP yi verip Nomos almak çok doğru gelmiyor bana. Marka değeri olarak AP ye yakın bişeyler olsun istiyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj serhat200 » 08 Ara 2014, 13:11

afl yazdı:PP5711 in yanına bir JLC Reverso çok yakışır.
Alternatif IWC Portofino ve Omega De Ville olabilir. Ama bence Reverso çok daha iyi bir seçim olur.

Teşekkürler afl. JLC markasını çok sevsemde reverso modelini pek düşünmüyorum çünkü hem otomatik hem tarihli modeli çok az. Ap yi verip Omega almak çok doğru gelmiyor. IWC markasına pek sempatim yok.
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj serhat200 » 08 Ara 2014, 13:28

OnatOzer yazdı:Öncelikle 5711 tekrar hayırlı olsun, Royal Oak da cok guzel bir saat ancak 5711 varken 15300 un olmasina bence de gerek yok :thumbup:

Seçime gelince öncelikle rose gold istendiğini gorunce ve royal Oak yerine geleceği için aklıma daha klasik modeller geliyor, eğer spor tercih olacaksa ona göre de birkac naçizane tavsiyem olabilir.

JLC Ultrathin Moon hesaplı bir tercih olabilir.ResimResim

Daha farklı bir tasarım olarak Glashutte panomaticLunar yine Butce dahilinde,
Resim

Cok klasik olmazsa Breguet Classique de alınabilir.
Resim

Tercihler Arasında benim favorim olan ise A.Lange&Sohne Saxonia :thumbup:
Resim

Tabii ki ikinci el düşünülürse ya da daha spor tercihler gerekirse Önerileri genişletebiliriz:champ:

Afl'nin Reverso önerisine de katılmamak elde degil fakat herkesin beğenisini kazanan bir model olmadığı için ilk planda önermek istemedim. Yine de görsel destek vereyim :)
ResimResim

IWC ve Omega önerilerine ise ne yazık ki cok katılamıyorum cunku AP gibi bir markanın yerine yine ona yakın ya da üstü bir marka gelmeli diye dusunuyorum. Bu iki markanın alt klasmanda kalacağı için cok tatmin edici olmayacaktır tahminindeyim.

Onat teşekkürler duygularıma tercüman olmuşsun :champ: JLC ultrathinler aklımın bir ucunda. Glashutte satarken çok değer kaybedeceği için out :D Breguet ahh tam da AP verilip alınacak marka ama çoook klasik bir duruşu var (yaşıma gitmez diye düşünüyorum) yinede düşünmek gerek. A.Lange&Sohne olmaz çünkü big date çok kötü (Glashutte daha iyi big date yapıyor) ve neredeyse Patek fiyatına, ha kelepir 2.el düşerse ALS düşünülebilir.
IWC ve Omega konularında seninle aynı düşünüyoruz. Temiz olmak kaydıyla 2.el düşünebilirim.
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj serhat200 » 08 Ara 2014, 14:18

Cct yazdı:Ultra Thin Moonphase ve Reverso önerilerine katılıyorum :thumbup: Gerçi Reverso'da tarih yok :?

Biraz spor kaçabilir hatta bütçeyi de aşabilir fakat AP ROO Safari olabilir. (Gerçi AP verip AP almak istenir mi bilemedim)

Resim

Biraz daha marjinal bir tavsiye olacak ama bu bütçeyle PAM441'de alınabilir.

Resim

Cct teşekkürler. Aslında aklımda yeni seri 42mm ROO lar da var ama çok kaba mı kalır bi süre sonra sıkılır mıyım bilemedim? Yine de 42mm ROO lar düşünülebilir.

Marjinal işere girmiyelim :D
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj Aleksey » 08 Ara 2014, 14:22

Kırmızı altın ve ince olarak pam 573'e ne dersiniz? Biraz daha ufak olarak da 513 olabilir.

573 - 45mm
Resim

513 - 42mm
Resim
Kullanıcı avatarı
Aleksey

Mesaj Cct » 08 Ara 2014, 14:23

:D :D

Yeni seri ROO'lar harika olmuş. Tepenin, butonların seramik olması ve kasada yapılan ufak değişikliklerle bence kesinlikle değerlendirilmeli.

Bayağıdır denendiğini instagram'da görüyordum zaten, niyet var :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: HknDrsn, sosyalcan ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners