TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Patek Philippe / Audemars Piguet / Lange&S繹hne Karars覺zl覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Philippe / Audemars Piguet / Lange&S繹hne Karars覺zl

Mesaj Cant » 31 Eki 2014, 21:10

itiraf etmeliyim ki, 癟ok kaliteli tek bir saati tepe tepe kullanarak hayat覺n覺 ge癟irenleri bazen 癟ok k覺skan覺yorum...
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Kay覺t: 21 May 2010, 00:19

Mesaj asymptote » 31 Eki 2014, 21:31

Cant yazd覺:itiraf etmeliyim ki, 癟ok kaliteli tek bir saati tepe tepe kullanarak hayat覺n覺 ge癟irenleri bazen 癟ok k覺skan覺yorum...

Saatim 癟ok kaliteli deil ama itiraf etmeliyim ki ben monohorogamik bir adam覺m.. :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Cant » 31 Eki 2014, 21:35

tehlikesiz bir durum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Cant

Kay覺t: 21 May 2010, 00:19

Mesaj asymptote » 31 Eki 2014, 21:38

safe mode, forever.. :)
BarisFB, se癟iminde kolayl覺klar, iin zor senin.. :D
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj afl » 31 Eki 2014, 23:41

Zevkli problem. Kolay gelsin. :champ:
Konuyu ikiye b繹lersek daha analitik bir 癟繹z羹me gideriz diye d羹羹nd羹m.

Bilezikli: Jumbo, takmayabilirim diyorsunuz ama bence kullan覺m覺 Patek 5726 dan farkl覺 alanda olacakt覺r ve sizi mutlu eder. Resimden g繹rd羹羹m kadar覺yla da bence kolunuzda da hi癟 fena durmam覺. Fakat ben Jumbo ile ilgili olarak Reverso varken 癟elik bilezik yerine neden ikinci mavi tonlu kadran olsun diye d羹羹n羹rd羹m. Siyah/ Slate kadran 41mm bir 15400 bilezikli ka覺nt覺ya daha uygun gibi sanki. AP RO rose gold u bir turlu beenemiyorum. Fazla alt覺n duruyor bana biraz 癟i geliyor. Burada sizin koleksiyona bakarak tercihim 15400 olur.
tabi saniye kolu sizi rahats覺z etmezse.

Resim

襤kinci b繹l羹m deri kay覺l覺 :Sizi kesecek olan ey kahverengi kay覺l覺 Rose gold Lange 1 moonphase. Benim ahsi tercihim moonphase olmayan beyaz alt覺n versiyonu. Ama hem siz beyaz alt覺n tercih etmiyorsunuz, hem de koleksiyondaki 5726, FM ve Reverso siyah kay覺, beyaz kadran/koyu kadran kombinasyonunu tatmin ediyor. Bu durumda rose gold / kahverengi kay覺 繹ne 癟覺k覺yor. Asl覺nda bu da koleksiyonunuzdaki ana eksik bence. AL&S'de ben grosselange den ziyade lange 1 i daha oturakl覺 buluyorum. Rose gold da ise kesinlikle moon phase daha yak覺覺kl覺. 1815 chrono da 癟ok g羹zel ama Lange 1, Lange 1 dir derim.

Resim

Bu arada Beyer 16 kas覺mdan itibaren christmas sales ad覺 alt覺nda stokta fazla duran saatlerini indirimle satacak. Ge癟en y覺l bir Saxonia'n覺n Z羹rih Beyer'de %40 indirimle sat覺ld覺覺n覺 繹rendim. AL&S i癟in k覺rky覺lda bir de olsa belki yine bir ans doabilir. Yurtd覺覺ndaki dostlar覺 haberdar etmek laz覺m.

Kolay gelsin valla :D
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj Bg17 » 01 Kas 2014, 06:56

Basit olarak, 5146 j derim. Hem Patek hem koleksiyondakilerden farkli ve Ozel, fiyatta nispetten makul.

Als yerine pp bence daha mantikli.

Kendim icin olsa 5711 den farkli bisey dusunmem ama sen istemiyosun.

Ozel farkli model icin use h. Moser derim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj BarisFB » 03 Kas 2014, 13:31

afl yazd覺:Zevkli problem. Kolay gelsin. :champ:
Konuyu ikiye b繹lersek daha analitik bir 癟繹z羹me gideriz diye d羹羹nd羹m.

Bilezikli: Jumbo, takmayabilirim diyorsunuz ama bence kullan覺m覺 Patek 5726 dan farkl覺 alanda olacakt覺r ve sizi mutlu eder. Resimden g繹rd羹羹m kadar覺yla da bence kolunuzda da hi癟 fena durmam覺. Fakat ben Jumbo ile ilgili olarak Reverso varken 癟elik bilezik yerine neden ikinci mavi tonlu kadran olsun diye d羹羹n羹rd羹m. Siyah/ Slate kadran 41mm bir 15400 bilezikli ka覺nt覺ya daha uygun gibi sanki. AP RO rose gold u bir turlu beenemiyorum. Fazla alt覺n duruyor bana biraz 癟i geliyor. Burada sizin koleksiyona bakarak tercihim 15400 olur.
tabi saniye kolu sizi rahats覺z etmezse.

Resim

Full rose gold'u denedim, dediiniz gibi biraz fazla abart覺 duruyor. Biraz rus oligark havas覺 var ve 癟ok dikkat 癟ekiyor, yani buyrun kolumda $40,000 var hemen kesip al覺n mesaj覺 veriyor o y羹zden elendi kendisi. 15400 ise 癟ok denediim ama bir t羹rl羹 sevemediim bir model. B羹y羹kl羹羹nden ziyade oranlar覺 bana yanl覺 geliyor. Orant覺 olarak Jumbo'dan sonra bence en iyi Royal Oak eski model 39mm chronolar asl覺nda :champ:

afl yazd覺:襤kinci b繹l羹m deri kay覺l覺 :Sizi kesecek olan ey kahverengi kay覺l覺 Rose gold Lange 1 moonphase. Benim ahsi tercihim moonphase olmayan beyaz alt覺n versiyonu. Ama hem siz beyaz alt覺n tercih etmiyorsunuz, hem de koleksiyondaki 5726, FM ve Reverso siyah kay覺, beyaz kadran/koyu kadran kombinasyonunu tatmin ediyor. Bu durumda rose gold / kahverengi kay覺 繹ne 癟覺k覺yor. Asl覺nda bu da koleksiyonunuzdaki ana eksik bence. AL&S'de ben grosselange den ziyade lange 1 i daha oturakl覺 buluyorum. Rose gold da ise kesinlikle moon phase daha yak覺覺kl覺. 1815 chrono da 癟ok g羹zel ama Lange 1, Lange 1 dir derim.

Resim

Lange 1 癟ok g羹zel...ve US$20,000'a ikinci ellerini bulmam m羹mk羹n. ok ciddi deer kaybediyor o y羹zden s覺f覺r almay覺 herhalde d羹羹nmem ama 2. el bulursam ac覺m覺cam ger癟ekten :lol:

Bg17 yazd覺:Basit olarak, 5146 j derim. Hem Patek hem koleksiyondakilerden farkli ve Ozel, fiyatta nispetten makul.

Als yerine pp bence daha mantikli.

5146 bir arkada覺mda var denedim. ok klasik bir saat bence - 繹rnein kay覺l覺 bir Nautilus hem tak覺m elbiseyle hem de tshirtle tak覺labilirken 5146 biraz fazla formal kal覺yor, 繹zellikle de J ve R. Ama akl覺m覺 kurcalam覺yor deil.

Resim

u anda kesin g繹z羹yle bak覺lan bir ey de Basel'de 5146'n覺n yenisinin 癟覺kaca覺 - fiyat覺 kesin y羹kselir ama beklemek daha mant覺kl覺 gibi
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj boraun » 03 Kas 2014, 19:14

Klasik g羹zeldir diyor ve bu koleksiyonu ya daytona ya sky dweller paklar i ekliyorum :P
Kullan覺c覺 avatar覺
boraun

Kay覺t: 24 Eyl 2014, 15:06

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners