Cant yazd覺:itiraf etmeliyim ki, 癟ok kaliteli tek bir saati tepe tepe kullanarak hayat覺n覺 ge癟irenleri bazen 癟ok k覺skan覺yorum...
afl yazd覺:Zevkli problem. Kolay gelsin.![]()
Konuyu ikiye b繹lersek daha analitik bir 癟繹z羹me gideriz diye d羹羹nd羹m.
Bilezikli: Jumbo, takmayabilirim diyorsunuz ama bence kullan覺m覺 Patek 5726 dan farkl覺 alanda olacakt覺r ve sizi mutlu eder. Resimden g繹rd羹羹m kadar覺yla da bence kolunuzda da hi癟 fena durmam覺. Fakat ben Jumbo ile ilgili olarak Reverso varken 癟elik bilezik yerine neden ikinci mavi tonlu kadran olsun diye d羹羹n羹rd羹m. Siyah/ Slate kadran 41mm bir 15400 bilezikli ka覺nt覺ya daha uygun gibi sanki. AP RO rose gold u bir turlu beenemiyorum. Fazla alt覺n duruyor bana biraz 癟i geliyor. Burada sizin koleksiyona bakarak tercihim 15400 olur.
tabi saniye kolu sizi rahats覺z etmezse.![]()
afl yazd覺:襤kinci b繹l羹m deri kay覺l覺 :Sizi kesecek olan ey kahverengi kay覺l覺 Rose gold Lange 1 moonphase. Benim ahsi tercihim moonphase olmayan beyaz alt覺n versiyonu. Ama hem siz beyaz alt覺n tercih etmiyorsunuz, hem de koleksiyondaki 5726, FM ve Reverso siyah kay覺, beyaz kadran/koyu kadran kombinasyonunu tatmin ediyor. Bu durumda rose gold / kahverengi kay覺 繹ne 癟覺k覺yor. Asl覺nda bu da koleksiyonunuzdaki ana eksik bence. AL&S'de ben grosselange den ziyade lange 1 i daha oturakl覺 buluyorum. Rose gold da ise kesinlikle moon phase daha yak覺覺kl覺. 1815 chrono da 癟ok g羹zel ama Lange 1, Lange 1 dir derim.
Bg17 yazd覺:Basit olarak, 5146 j derim. Hem Patek hem koleksiyondakilerden farkli ve Ozel, fiyatta nispetten makul.
Als yerine pp bence daha mantikli.
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir
|