Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bana 600 tl fiyat verdikleri saat hızlıalda 320 Tl'ymış. Normal bütçem şuanda en fazla 700 tl.Gösterdiğiniz saati beğendim ama eski casio saatim buna çok benziyordu.Bi de kineticlerde saatin geri kalması gibir sorun var mı?
Ben yaklaşık 6 sene seiko premier kinetik kullandım..bu sure icerisinde herhangi bir sapma dikkatimi cekmedi..zaten kinetik mekanizmalarda quartz en nihayetinde..pilini kendisi sarj ediyor yalnizca.. Ayni sitede 800 kusur fiyata sportura kinetik diver model var..safir cam..fiyat olarak sıkıntı olmazsa onu tavsiye ederim..benimde aklimda kendisi