TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 - 750 TL Arasında Tavsiye Ettiğiniz Otomatik Saat ?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 400 - 500 TL Arasında Tavsiye Ettiğiniz Saat ?

Mesaj xLyTeR » 27 Eyl 2014, 21:43

Kordon : Çelik
Cam : Safir
Mekanik
Hem Klasik Hem Spor yani orta ayarda olabilir
Fiyat 500-750 TL aralığına çktı bu arada :champ:

Ben neye göre iyi neye göre kötü olduğunu bilmediğim için pek de ne yazacağımı bilmiyorum aslında Bond hocam :) Ben dediğiniz başlıkları inceleyeyim.
Kullanıcı avatarı
xLyTeR

Re: 400 - 500 TL Arasında Tavsiye Ettiğiniz Saat ?

Mesaj Bond » 27 Eyl 2014, 21:55

İncelersen mutlaka faydasını görürsün :thumbup: Her fiyat seviyesi için başlıklar mevcut. Ancak baktıkça alınmak istenilen saatin fiyat yükselebiliyor ;) O sebeple acele etmemeni tavsiye edebilirim.

İkinci el olabiliyor ise 500-2500 TL arası satılık saatler bölümünde Certina var DS Action Diver 850 TL olarak fiyatlandırılmış. Swiss Made Automatic 200 WR güzel dizaynlı kullanışlı bir saat bana göre. Gerçi ilana pazarlık teklif etmeyiniz yazmış ama modeli beğenirsen bütçe limitlerine girmesi için biraz indirim rica edebilirsin satan üyeden. Ancak orijinal fotoğraflarını koymamış saatin durumunu bilemiyorum. Bir tanede DS-1 Automatic görmüştüm daha uyguna.

Bazen bu fiyat limitinde ikinci el Steinhart Ocean serileri olabiliyor forumda. Şu an yok gibi ama arada yüklüyor forum üyeleri. Steinhart, Tissot, Certina vb gibi markalara yönelebilirsin. Sıfır olarak diğer japon otomatik marka ve modelleri de elbette olabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: 500 - 750 TL Arasında Tavsiye Ettiğiniz Otomatik Saat ?

Mesaj xLyTeR » 27 Eyl 2014, 22:06

Ben o zaman forumda varolan başlıkları iyice araştırayım da en son olarak sorarım size karar kıldığımı fikrinizi alırım.En iyi çözüm bu olsa gerek.
Kullanıcı avatarı
xLyTeR

Mesaj eraslani » 27 Eyl 2014, 22:33

hocam 500-750 derken bu iş tissot prs516 ya kadar gider :D gitmişliği var oradan biliyorum
tavsiyem yakın zamanda almış olduğum prs516 dır.. liste fiyatı 1200 civarında olsada iyi indirimlerle bütçeyi çok zorlamayacak seviyelere gelir
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj ismailkaya » 28 Eyl 2014, 12:31

bütçe 250 daha artırılırsa güzel bir şey alınabilir :thumbup: tissot le locle vs
Kullanıcı avatarı
ismailkaya

Mesaj Bond » 28 Eyl 2014, 14:42

Xlyter elbette sorabilirsin, bilgimiz dahilinde öneride bulunuruz. Bu arada bu gün 550 TL fiyat ile bir Certina DS-1 daha yüklenmiş satış bölümüne. Modelin optiği ve tarzı sana uygun ise düşünülebilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 112 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners