TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Beni Armani Saat Almaktan Vazgeçirebilir Misiniz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Beni Armani Saat Almaktan Vazgeçirebilir Misiniz?

Mesaj Certus » 28 Ağu 2014, 14:20

Operari sequitur esse
Certus

Mesaj Ozgur » 28 Ağu 2014, 22:21

Bence aklinizdaki Armani'yi alin. Dediginiz gibi saatsiz kalmaktan iyidir :thumbup:
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj Eyvallah » 29 Ağu 2014, 01:34

@Ermansire : Hocam babamda bir Seiko 5 var, onu düşünmüyorum o yüzden.

@Tunakem79 : Hocam bu model daha önce de incelediğim bir modeldi ancak şimdi detaylı bakınca epey hoşuma gitti. Acaba siyah kadranlı olanının çelik/metal kordondaki performansını görebilir miyiz? Epey baktım fakat bulamadım. Deri kordon da çok şık fakat çelik kordon , siyah kadran 2'lisi çok harika geliyor bana. Bütçeyi çok çok beğenmem hâlinde 1000 liraya çıkarabilirim, neticede uzun yıllar idare edebilecek bir model bu. Sıfırını 1000 TL civarına bulabilirsem ciddi ciddi düşünürüm bu modeli. Birde logoyu daha ufak yapsalarmış 10 numara olacakmış. Genişlik olarak 40 mm. deniliyor, Armani 42. Genişlik olarakta fena değil. Aslında içimde kalmaması açısından - Tissot'u canlı görmek şartıyla- hem Armani'yi hem de Tissot'u almayı da düşünmedim değil fakat çevreme karşı ayıp olacağını düşünüyorum. Neticede 21 yaşında öğrenci adamım.

Bu arada saat fotoğraflarına iyice taktım. Armani'nin en çirkin saati bile fotoğraflarda muhteşem gözüküyor ama özellikle Seiko ve Tissot'ta en iyi saat bile sönük duruyor katalog fotoğraflarında. Neden böyle yapıyorlar çözemedim.

Şu 2 fotoğraf arasındaki farka bakar mısınız? İkisi de aynı saat ama bir fotoğrafta muhteşem, ötekisinde yani Tissot'un sitesindeki fotoğrafta ise oldukça sönük duruyor.

http://donghoduyanh.com/upload/images/big21320379362.jpg

http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/tokeikan/cabinet/tissot/t0194301605101.jpg

@raven , hocam linkteki Seiko beni tasarım olarak tavlayamadı açıkçası. Bana göre Armani daha şık ve sade duruyor. Bu arada yanlış anlamayın, benim zevkimi beğenen çok ufak bir kesim var. Muhtemelen benim Armani ile sizin Seiko'yu karşılaştırsak Seiko'nun tasarım olarak daha çok seveni çıkar.

@Certus , hocam sizin saati de beğendim. Fakat 2. el düşünmüyorum.

@Ozgur, en sonunda Armani'ye kalacağım gibi duruyor hocam, şu Tissot Visodate'i inceledikten sonra kararımı vereceğim artık, gereğinden fazla uzadı çünkü.
Kullanıcı avatarı
Eyvallah

Mesaj Eyvallah » 29 Ağu 2014, 01:40

Bu arada şu Powermatic 80 tam aradığım saatmiş fakat fiyatı oldukça yüksek bana göre.

Resim
Kullanıcı avatarı
Eyvallah

Mesaj tachyon » 29 Ağu 2014, 10:28

Eğer forumda takılmaya devam edeceksen Armani markası zamanla gözüne battıkça batacak. Kısa zaman sonunda satmaya karar vereceksin ve aldığın paranın yarısından daha da azı bir fiyata sattığına şükredeceksin, belki satamayacaksın bile. Eğer foruma takılmayacaksan alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj uhpu » 29 Ağu 2014, 11:13

tachyon yazdı:Eğer forumda takılmaya devam edeceksen Armani markası zamanla gözüne battıkça batacak. Kısa zaman sonunda satmaya karar vereceksin ve aldığın paranın yarısından daha da azı bir fiyata sattığına şükredeceksin, belki satamayacaksın bile. Eğer foruma takılmayacaksan alabilirsin.

+10 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
uhpu

Mesaj Eyvallah » 29 Ağu 2014, 20:52

tachyon

uhpu

Forumda daha önceden de arada takılıyordum. Üye değildim tabi. Ayda 1-2 kez giriyorum yani. İlk mesajımda yazdığım moda saatlerine olan düşmanlığım da forumdan kaynaklanıyor. :D

Benim merak ettiğim , Armani saatlerin dayanıksızlığı neyden kaynaklanıyor? Yani ben Armani saati alıp, dışarıdan zarar verecek bir darbe vb. olmamasına rağmen 5-10 sene koluma takamaz mıyım?
Kullanıcı avatarı
Eyvallah

Re: Ynt: Beni Armani Saat Almaktan Vazgeçirebilir Misiniz?

Mesaj aslan180 » 29 Ağu 2014, 21:04

tachyon yazdı:Eğer forumda takılmaya devam edeceksen Armani markası zamanla gözüne battıkça batacak. Kısa zaman sonunda satmaya karar vereceksin ve aldığın paranın yarısından daha da azı bir fiyata sattığına şükredeceksin, belki satamayacaksın bile. Eğer foruma takılmayacaksan alabilirsin.
+1000
Kullanıcı avatarı
aslan180

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 117 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners