Model üzerine de bir şeyler söyleyeyim

cal 1887 ailesinde bir sürü farklı tipte model var. Bu kombinasyonu seçtiğinize göre biraz daha resmi, dress görünümlü saatlerden hoşlanıyorsunuz.
Genel olarak tüm Carrera modelleri kolay kullanılan ve Kronograf işini
iyi çözmüş saatlerdir. Kasa tasarımı 45 yaşında, markayla özdeşleşmiş ve bence en iyilerden birisi. Mekanizma biraz tartışmalı da olsa inhouse ve oldukça kaliteli.
Dezavantaj olarak ise kasa yüksekliğini söyleyebilirim. Özellikle takım elbise giyiorsanız saat gömlek manşetine kolay kolay sığmayacaktır. Yalnız bu bahsettiğim sorun neredeyse tüm kronograf modellerde mevcut
Marka bilinirliği ise biraz tuhaf. Tag Heuer saat konusunda pek bilgili olmayan, para harcamayan insanlar arasında çok yüksek bilinirliğe sahip. (Bunu atmıyorum. Zamanında saat markası bir müşterim için tüketici araştırması yaptırmıştım)
Bu bilinirliği ben de bizzat yaşadım. Eski seri Carrera'mı taktığımda "Oha Carrera mı var sende?" diye tepkiler alırken Submariner'ı kimse farketmiyor

Tabi bu bulunduğunuz ortam ve iş çevresiylede gayet alakalı bir durum. Benim bulunduğum sektörde en havalı saatler renkli renkli Swatch'lar ve Tokyo Flash

Her türlü saat itinayla takılır.