TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2.000 TL Bütçe Tissot PRS516 / Maurice Lacroix Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2.000 TL Bütçe Tissot PRS516 / Maurice Lacroix Tavsiye

Mesaj malebolgiyas » 11 Tem 2014, 01:23

OnatOzer yazdı:FC cok doğru bir öneri, ancak ML de gercekten guzel bir saat, benim tercihim pilli de olsa ML olurdu

Önerinizi dikkate alıcam :thumbup: Aslında hepsi çok güzel karar vermek zor. Keşke hepsini alabilsek ama nerde :D
Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş.
Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Mesaj malebolgiyas » 11 Tem 2014, 01:25

Cct yazdı:Eklediğiniz modeller arasında en güzel saat ML fakat mekanik istiyorsanız bence en iyi seçim Visodate olacaktır.

Mekanik saat hiç kullanmadığım için biraz merak var. O yüzden karar vermekte zorlanıyorum:) Prs 516'yı görmesem iyi olacaktı, kafamı karıştırdı :?
Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Mesaj LDaVoS » 11 Tem 2014, 02:42

malebolgiyas yazdı:
LDaVoS yazdı:Merhabalar. Sanırım dresswatch bakıyorsunuz. Bütçenize göre tavsiye verecek olursam Victorinox Officer's serisine, Frederique Constant'a ve Orient Star serisine göz atmanız iyi olur. :thumbup:
Verdiğiniz modellerle ilgili yorum yapmayacağım :) Sanırım nedenini bilmemekle birlikle Tissot markasını sevmiyorum :thumbup:

Frederique Constant'a baktım ama mağazalarda stok yok olanlarda biraz bütçemi aşıyor.Varsa bildiğiniz bir yer oradan bakabilirim. Victorinox Officer's satan mağaza yok. Yurtdışı sitelerde var ama buradayok.
Orient Star serisinden bir saat buldum sizce nasıl bir saat? Görünüşü çok güzel hoşuma gitti:)

http://aslansaat.com.tr/U1160,50,orient ... t-star.htm

Orientstar serisini ben şahsen çok beğenirim. Gösterdiğin saat hoş bir saat. Optik olarak beğendiysen içine siniyorsa alacaksın.
FC'de ise benim yaptığım tarzda mağaza mağaza gezip soracaksın soruşturacaksın.
FC'nin yeni bir limited edition'ı çıktı mesela. Fiyatı 1550CHF (yaklaşık 3500Tl).FC'nin standart fiyatı bu zaten. Ama indirimle 2300TL'ye alacağın yine aynı şıklıkta modelleri mevcut. :thumbup:
Resim
Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
Kullanıcı avatarı
LDaVoS

Mesaj malebolgiyas » 11 Tem 2014, 02:46

Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Mesaj malebolgiyas » 11 Tem 2014, 02:51

Resimdeki saat çok güzel ama limiti biraz zorluyor. Ben biraz mağaza gezim en iyisi:) Hem denemiş olurum daha rahat karar veririm. Bu arada her türlü önerilere açığım. Limit dahilinde istediğiniz saati önerebilirsiniz dikkate alırım. :thumbup:
İyi forumlar:)
Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Mesaj Bond » 11 Tem 2014, 03:04

Acele etme 2.000 TL az bir bütçe değil ;) Forumda bir çok farklı bütçe'den dress watch önerisi için güzel konular var :thumbup: Danışma kısmında biraz dolaş :champ:

Uzun vadeli kullanırım dersen kaliteli ve fiyatını hak edecek bir çok farklı marka olabilir ancak genelde ilk saat alınırken daha bilindik markalara yönelmek avantajdır. Saat merakı başlayınca bir süre sonra elden çıkartmak isteyebiliyor bir çok üyemiz. Bu açıdan belirttiğin Tissot Visodate ve PRS serisi mantıklı ancak kolunda denemeden alma derim.

Konuda bir çok güzel farklı marka önerileri gelmiş arkadaşlardan :thumbup: Ek olarak Seiko Premier ve Certina modellerine bakabilirsin :idea:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj malebolgiyas » 11 Tem 2014, 03:38

Huyum kurusun iyice araştırmadan almam Bond :D Danışma kısmını sömürüyorum bu aralar ;) Arkadaşlar sağolsun çok güzel saatler öneriyorlar. Certina'ya da bakıyorum ama Seiko'ya ısınamadım bir türlü. Chrono24'den de takip ediyorum. Dediğiniz gibi denemeden almamak lazım. Hepsi güzel ayrım yapmak çok zor.
Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Mesaj SeRxx » 11 Tem 2014, 19:19

Bilekte deneyip gördükten sonra gönül rahalığıyla alınabilecek bir model :thumbup:

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Certina/C0144071603100/PD
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners