TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai PAM0090 Power Reserve Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai PAM0090 Power Reserve Bilgi ve Yorum

Mesaj mavisakal86 » 06 Tem 2014, 07:53

ewt gercekten cok kucuk farklarda buyuk fiyat farklari oynuyor.... Zaten bu markaya sadelik cok yakisiyor..... Ama en azindan saniye kolu olmali... onereilerinizi dikkate alicam ve yeniden bakicam....

Birde 2014 Istanbul colleksiyonu var, pam546 dan 80 adet uretilmis ve arka kapaginda istanbulu camileri ile islemis.... Ama malesef thailad a getirmiyorlarmis, sadece turkiye subeleri icin.... Normalde limitet modeler le pek ilgilenmem, ayni saate ufak tefek birsrylrt yazip cizip katlamali piyatlarla satiyorlar ama konu Istanbul olunca cok dikkatimi cekti....

2. elde satarken, saticilar yaklasik % kac assasina aliyorlar liste fiyatinin(panerai)...?
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Mesaj onatozer » 06 Tem 2014, 08:57

Modele gore ikinci el degeri cok değişken, ozellikle Limited modellerde deger kaybetmek bir yana %200 deger kazanabilir bile :) seri üretimlerde ise cok ciddi kayıp gösterdiğini simdiye kadar görmedim. Hatta Rolex den sonra bu aralar degerini en iyi koruyan markalardan olduğunu dusunuyorum.
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj mavisakal86 » 06 Tem 2014, 18:50

OnatOzer yazdı:Modele gore ikinci el degeri cok değişken, ozellikle Limited modellerde deger kaybetmek bir yana %200 deger kazanabilir bile :) seri üretimlerde ise cok ciddi kayıp gösterdiğini simdiye kadar görmedim. Hatta Rolex den sonra bu aralar degerini en iyi koruyan markalardan olduğunu dusunuyorum.

Cok Tesekkurler... Bundan birkac ay once, italyan bir musterim gelmisti, ayni zamanda 2. el saat isi yapiyor... onunla sohpetimizde, panerai nin deyer kaybettini soylemisti hatta benim icin piyasada bakicakti 2. el, duserse getiriim dediydi ama epeydir yok ortada.... Benim de aklimda o adamin dedikleri kaldiydi ama crono24 ten ve piyasadan inceleyince cok da kaybettmedini gordum, teyit etmek istedim....

Bu hesaba gore pam 88 veya pam 90 in 2. eline 4600dolar civari almak, normal bir fiyat olsa gerek.... Yarin bidaha gidip saat cileri gezip, hem sizing onerdiklerinizi hemde benim aklimdakileri incelicem..... Kismet olursa bayram a kadar uygun birsey bulurum....
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Mesaj mavisakal86 » 07 Tem 2014, 18:26

Bugun biraz saatcileri dolastim... E bide koluma AP deneyim dedim, simdide AP diver 42mm kaldi aklimda... nasil olcak bilmiyorum....
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Mesaj serdarfb » 07 Tem 2014, 19:31

AP Diver varken gerisi teferruat olur. ;)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Aleksey » 07 Tem 2014, 19:54

Yalnız fiyat olarak uçurum yok mu bahsi geçen PAMlar ve AP Diver arasında?
Kullanıcı avatarı
Aleksey

Mesaj sercankaf » 07 Tem 2014, 20:19

Var tabii ki :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj serdarfb » 07 Tem 2014, 20:22

:lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners