Grkmkrmc yazdı:Gorsel olarak ben saati begendim temizde bi saat. Satmayi falan dusunmuyorum ya zaten 600 650 aldigim saati 3 5 sene sonra kac liraya satacam yani. Taktigi kayista deri ama kalitesini bilmiyorum tabi
. Nasi iletisime gececezki acaba. Bide sole bi durum var bu sefer hic koluma takmadan nasil olduguna bakmadan almis olacam yani. Oda bi sknti bence.Tolgi06 yazdı:Grkmkrmc yazdı:Gorsel olarak ben saati begendim temizde bi saat. Satmayi falan dusunmuyorum ya zaten 600 650 aldigim saati 3 5 sene sonra kac liraya satacam yani. Taktigi kayista deri ama kalitesini bilmiyorum tabi
Saat güzel ama kayış orjinal değil,kutu yok sertifika yok. Bu durumda ben olsam almam . Forumun 2.el kısmını takip etmekte fayda var.
Örneğin geçen gün satışta bir tane Certina DS-1 otomatik vardı gri kadranlı, kutu sertifika yoktu ama saat nerdeyse sıfır ve kordon filan orjinaldi.Fiyat ise 550 tl ki o saat bu Hamilton'dan daha kaliteli ve şıktı kanımca . İlan sahibi ile tekrar iletişime geçebilirseniz onu alın derim.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir
|