TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Jazzmaster Viewmatic Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton Jazzmaster Viewmatic Yorum

Mesaj Grkmkrmc » 02 Haz 2014, 19:24

Simdi saatciye ugradim. Saat hakkinda tam bilgileri edindim. Simdi soyle saat yurt disindan alinmis. Kutusu ve sertifikasi yok. Ama saat hic acilmamis sifira yakin sadece arkasinda kilcal cizikler var biraz. Adamda cok sevdiysen 650 ye birakirim dedi. Bende begendim saati ama kutu sertifika ve orjinal kayis olmamasi biraz kurcaliyor aklimi. Ama bi taraftanda fiyatida guzel. Nasi yapmaliyim acaba.
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

Mesaj SeRxx » 02 Haz 2014, 20:18

Bence almayın, forumun satılık kısmını takip edin. Çok daha iyi bir saat alabilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj tiktak98 » 02 Haz 2014, 20:20

kayisinin orginal olmamasina ne diyor satici ?

ebayde sifiri 500$ http://www.ebay.com/itm/Hamilton-Watch- ... 2a3dd6ea0d

Saat kesinlikle kaliteli bi saat , senin resimdeki kayis orginal kayis kalitesinde degil gibi..yeni bi kayis alman gerekebilir sanki..gorsel olarak benim zevkime gore biraz fazla siyah bi saat bu , kadrani beyaz olaymis iyiymis , sportif kiyafetlerle uymayabilir..daha cok resmi giyiniyorsan sorun yok ama,herturlu gider..

kutu sertifika olmamasi saati ilerde satmak istersen sorun yasayacagin anlamina gelir bence.,.yok eger satmam uzun yillar kullanirim dersen adama 550 veririm de en fazla 600 de bulusun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Hamilton Jazzmaster Viewmatic Yorum

Mesaj Grkmkrmc » 02 Haz 2014, 21:26

Gorsel olarak ben saati begendim temizde bi saat. Satmayi falan dusunmuyorum ya zaten 600 650 aldigim saati 3 5 sene sonra kac liraya satacam yani. Taktigi kayista deri ama kalitesini bilmiyorum tabi
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

Mesaj Tolgi06 » 02 Haz 2014, 23:12

Grkmkrmc yazdı:Gorsel olarak ben saati begendim temizde bi saat. Satmayi falan dusunmuyorum ya zaten 600 650 aldigim saati 3 5 sene sonra kac liraya satacam yani. Taktigi kayista deri ama kalitesini bilmiyorum tabi

Saat güzel ama kayış orjinal değil,kutu yok sertifika yok. Bu durumda ben olsam almam . Forumun 2.el kısmını takip etmekte fayda var.
Örneğin geçen gün satışta bir tane Certina DS-1 otomatik vardı gri kadranlı, kutu sertifika yoktu ama saat nerdeyse sıfır ve kordon filan orjinaldi.Fiyat ise 550 tl ki o saat bu Hamilton'dan daha kaliteli ve şıktı kanımca . İlan sahibi ile tekrar iletişime geçebilirseniz onu alın derim.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Grkmkrmc » 02 Haz 2014, 23:42

Tolgi06 yazdı:
Grkmkrmc yazdı:Gorsel olarak ben saati begendim temizde bi saat. Satmayi falan dusunmuyorum ya zaten 600 650 aldigim saati 3 5 sene sonra kac liraya satacam yani. Taktigi kayista deri ama kalitesini bilmiyorum tabi

Saat güzel ama kayış orjinal değil,kutu yok sertifika yok. Bu durumda ben olsam almam . Forumun 2.el kısmını takip etmekte fayda var.
Örneğin geçen gün satışta bir tane Certina DS-1 otomatik vardı gri kadranlı, kutu sertifika yoktu ama saat nerdeyse sıfır ve kordon filan orjinaldi.Fiyat ise 550 tl ki o saat bu Hamilton'dan daha kaliteli ve şıktı kanımca . İlan sahibi ile tekrar iletişime geçebilirseniz onu alın derim.
. Nasi iletisime gececezki acaba. Bide sole bi durum var bu sefer hic koluma takmadan nasil olduguna bakmadan almis olacam yani. Oda bi sknti bence.
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

Mesaj Tolgi06 » 02 Haz 2014, 23:46

Eğer kolunuzda denemek istiyorsanız bu tabii ki sıkıntı yaratabilir sizin açınızdan ama eğer ilan sahibi ile aynı şehirdeyseniz ya da büyükşehirlerdeyseniz gidip görebilirsiniz mağazalarda.

İlan sahibi ile iletişime geçmek için ise site yöneticisi(Bond) ya da moderatörler ile mesajlaşıp ilan sahibinin kullanıcı adını öğrenebilirsiniz, tabii mümkünse.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Grkmkrmc » 03 Haz 2014, 07:03

Koluma takip denemeden almak istemiyorum. Bakiyim bi burda bulabilirsem o saati bi denerim. Peki bu hamiltonun mekanizmasiyla o certinanin mekanizmasi arasinda buyuk farklar varmi. Cok kalite farki varmi
Kullanıcı avatarı
Grkmkrmc

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners