TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tudor Pelagos ve Heritage Black Bay

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tudor Pelagos ve Heritage Black Bay

Mesaj drk » 29 May 2014, 20:25

HeroFB yazdı:tecrübeyle sabittir akılda submariner varken submariner alınır ve alana kadar geçen sürede harcananların tamamı zarardır , kaldı ki Seamaster + Tudor fiyatına da çok temiz bir 2.el sub alınır :thumbup:

+beklediğinize kesinlikle değecektir submariner :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj onatozer » 29 May 2014, 21:34

aleamoukht yazdı:hafta sonu Rolex submarine denedim bileğimde olması bile heyecan verici ama ikinci el kısmı kafamı fazlası ile kurcalıyorum tam konuya vakıf olmadığım için :?:

Reşat Altın'ından cok degeri artan submariner gördüm, umarım ikinci eli hakkında yeterli bilgidir :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Thevenin » 29 May 2014, 21:44

Genel olarak Tudor diver serisini Submariner ugruna es gecmek icin cesitli dramatik capsler incelenesi :D

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Submariner ile asagi yukari ayni toplam kalinliga sahip olan Heritage BB cok daha kaba duruyor maalesef.

Ote yandan HBB veya Pelagos ile kalin bileklerde cok daha basarili sonuclar da alinabilir, alinmislari da var; ama ortalama kullanici bilegi Submariner icin evrilmis.

Submariner destanindan: " oyle ola ki onden bakinca geyik, arkadan bakinca hoyuk, yandan bakinca kayik sanilasi " :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Tolgi06 » 29 May 2014, 21:51

Eğer akılda submariner varsa beklenip o alınmalı bence.
HBB gerçekten güzel saat ama sadece o beğenildiyse almak mantıklı.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj aleamoukht » 30 May 2014, 13:33

OnatOzer yazdı:
aleamoukht yazdı:hafta sonu Rolex submarine denedim bileğimde olması bile heyecan verici ama ikinci el kısmı kafamı fazlası ile kurcalıyorum tam konuya vakıf olmadığım için :?:

Reşat Altın'ından cok degeri artan submariner gördüm, umarım ikinci eli hakkında yeterli bilgidir :lol:

Konu yatırım olunca gözlerim açıldı :) gerçekten aslında bu çok mantıklı bir alma sebebi :thumbup: :champ:
Kullanıcı avatarı
aleamoukht

Mesaj aleamoukht » 30 May 2014, 13:36

Şöyle birşey düşündüm aslında Tudor black bay artı montblanc saat alıp bu işi kapatayım diye ama sanırım rolex'i beklemek daha mantıklı gibi :)
Kullanıcı avatarı
aleamoukht

Mesaj Skywalker87 » 09 Haz 2014, 03:58

Heritage daha bi cazip gibi geldi bana hem spor havası veriyor hemde klasik bir havası var Pelagos ta baya bi spor matta hem. Sitede biri Blackshild satıyordu geçenlerde bence blackshield :D :champ:
Kullanıcı avatarı
Skywalker87

Mesaj manil » 09 Haz 2014, 13:49

Yazacaklarım direkt kendi tecrübeme dayanıyor. Seamaster 300m'i almadan önce yarım saat heritage black bay ile karşılaştırdım, hangisinı alayım diye.

Şayet seramik bezel olsa idi düşünmeden tudor'u alırdım. ama biraz plastiğimsi gelen bezel'inden ötürü onu eledim. Omega'dan son derece memnunum. Bileziği biraz kıro işi gibi geliyor bana ama göz de alışıyor bir süre sonra.

Pelagos'a da baktım ama çok fazla plastik kokusu geldi ondan da. Biraz diver fonksiyonu öne alınarak tasarlanmış gibi. onu elemem 3-4 dk yı almadı.

Tavsiyem, sıfır rolex almanız yönünde.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners