buzz yazdı:Cct yazdı:İlk sorduğunuz modelin üzerinde gelen polyerster kayış resmen işkence aleti

Özellikle sıcak havalarda bileğinizde acı dolu izler bırakacaktır.. (Romantik oldu

)
Yine ilk sorduğunuz model çok küçük çaplıdır, eğer bileğiniz kalınsa kaybolup gidecektir. Sevgili raven'ın gönderdiği SNZG modellerinden ben uzun süre kullandım, bilekte çok iyi duran güzel saatlerdir. Tavsiye ederim

Bu dediğinize takılmıştım tam da, üzerinde durduğum modelin sade ve nispeten nostaljik yapısıydı beni çeken, SNZG ise biraz daha spor duruyor, ancak boyut olarak 37mm, 42mm farkını gözümde tam olarak kestiremedim. Bileklerim ince yapılı sayılır, ancak yinede tam anlamıyla karar verip, öyle almalıyım. Kararsız kaldım

Merhabalar,
Ben de tam sizin gibi bu aralar ilk otomatik satimi almaya karar verdim ve 2-3 gün önce siparişi verdim

Ve yine bende sizin gibi Seiko5 Military modellerini incelemistim

Sizin ilk paylastiginiz model SNKH69 benimde hosuma gitmisti ancak kasa capi 37mm (tepe haric) olmasi beni cok dusundurdu. Daha sonra SNZG15 modelini almaya karar vermistim. Onun da kasa capi 40,5mm (tepe haric) Ancak daha sonra biraz daha arastirinca SRP275J modelini siparis ettim. Bunun da kasa capi 39,5mm (tepe haric) ve daha da onemlisi 2012 de uretilmis olmasi ve digerlerinden farkli olarak da 4r36 mekanizmaya sahip olmasi. Ben begendim siz de bi bakın isterseniz. 4 tane de farkli rengi de mevcut. 2-3 gune kadar elime ulasinca inceleme de yapacagim, ozaman daha detayli bilgi verebilirim.
Ayrica ben de nato kayis arastirmasi yapiyorum. Ebay'de bir satici buldum. feedback i oldukca iyi gorunuyor. tanesi 4 dolardan freeshipping olarak yolluyor. Buyuk ihtimalle ordan da bi 4-5 tane nato kayis siparisi verebilirim. Ama kaliteleri nasil olur bilemem.