TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton vs Tissot Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton vs Tissot

Mesaj Okanito » 30 Mar 2014, 19:45

gargamell yazdı:yorumlarınız için teşekkür ederim. Nedendir bilinmez certina ismine alışamadım. değerlendirmeye devam edeceğim. Selamlar.

Certina, Tissot'tan daha kaliteli ürünler üretiyor, gerçi aynı grubun markaları ama Certina bir tık önde.
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Mesaj Modern60 » 30 Mar 2014, 23:33

Hem Hamilon hem de Tissot dan daha önde olan bir marka...ve SWATCH GROUP un gelecekteki yatırımı olarak hedeflenmiş...yani artık LONGINES ve OMEGA nın hemen altına yerleştirecekler ki RADO ile seviyelenecek demektir. Bir diğer yükselecek marka da SWATCH GROUP un yatırım yaptığı MİDO dur. O yüzden CERTINA'ya dikkat edilmeli. Henüz maalesef Türk mümessilleri ne LPI ne de onu alan SAAT&SAAT tarafından algılanmamış olduğundan SWATCH Türkiye'nin bile pazarda yer bulmasını zorlamaktadır...ama CERTINA ya dikkat...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj necati » 31 Mar 2014, 09:30

gargamell yazdı:yorumlarınız için teşekkür ederim. Nedendir bilinmez certina ismine alışamadım. değerlendirmeye devam edeceğim. Selamlar.

İsviçre olsun, bilinen olsun diyorsanız tissot. Model ise prs 516, le locle veya visodate. Giyim tarzınıza göre prs516 önde.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj Tgm » 31 Mar 2014, 10:11

Certina'nın Hamilton'dan daha iyi olduğu düşüncesine katılmıyorum. Hamilton Certina'dan daha pahalıya satıldığı için pahalı olan her zaman daha kalitelidir demiyorum. Hatta Hamilton'ın fiyatlarının yurtdışında daha uygun olduğunu da biliyorum. Daha iyi, daha önde bir marka derken; neden, neye göre daha iyi bir marka? Aslında iki markayı da uzun süre kullanarak tecrübe edinenler bunun cevabını vermeli. Fakat şunu söyleyebilirim ki Hamilton'a karşı bir önyargı var bence.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj raven » 31 Mar 2014, 13:13

Hamilton saatim var bir çok hamiltonu da görünen işçilik olarak inceledim. hamilton saatleri fiyatına göre özensiz üretiliyor hatta son kontrolleri çoluk çocuk mu yapıyor diye bile düşündüm (bunlar benim görüşlerim çok detaycı olduğum için böyle düşünüyorum muhtemelen).
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Modern60 » 31 Mar 2014, 21:58

raven söylemiş neden HAMILTON ı CERTINA ile kıyaslamadığımı...ama tabii ki HAMILTON iyidir, tabii ki çok çarpıcı modelleri vardır...ama SWATCH Group bunu bilmiyor değil, ne olsa tasarımlar onların ekiplerinden çıkmakta...buna rağmen CERTINA nın yeri SWATCH Group ta da ayrı tutulmakta...dileyen dilediğini tercih eder ve sever...bence de en mutlu olduğunuz en iyisidir...biz burada sadece fikirlerimiz ortaya koyup yardımcı olmaya çalışmaktayız...gerisi teferruattır...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Tgm » 31 Mar 2014, 22:32

Swatch Group Hamilton, tissot, certina ve mido'yu middle range klasmanında değerlendiriyor kendi internet sitesinde. Ben sadece bunlar gibi aynı klasman saatlerin birbirlerine üstünlüğünü söylebilmek için uzun süreli tecrübeye ihtiyaç olduğunu belirtmek istedim. Ama dediğiniz gibi en mutlu olduğunuz en iyisidir, haklısınız :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj necati » 01 Nis 2014, 10:49

Certina nın C134071104100 (mavi diver) veya C134071705100 (siyah diver) modellerine baktım. Saat ve saat te siyah olanın silikon kayışlısı var. Benim aradıklarımı satan site veya dükkan bilen varmı?
Kullanıcı avatarı
necati

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners