TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox Swiss Army Airboss 241505

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Victorinox Swiss Army Airboss 241505

Mesaj EmreD » 19 Şub 2014, 22:39

korkmaz41 :champ:

Kahverengi kadranlısını almayı düşünmüştüm.Saati inceleme fırsatı da buldum.Özelliklerinde ölçüsü yanlış yazılmış.Saat açıklamalarda yazıldığı gibi 50 mm değil 45 mm.
Kullanıcı avatarı
EmreD

Mesaj Modern60 » 19 Şub 2014, 22:43

800 chf karşılığı bir değerden bahsediliyor ve pahalı deniliyor???2824-2 ve Victorinox swiss made bence pahalı değil...ayrıca model çok yakışıklı...bir başka arkadaşımız haklı olarak bazı teknik özellikleri ön plana çıkabilecek ve fiyatta da makul bir şeyler olmaz mı demiş...bence bu konuda sinanist haklı... 2000 tl değere belki bir Orient Star, yada Seiko nun otomatik iyi saatleri de olabilir hatta geriye para kalır ve onunla da bir kaç deri bileklik alınabilir???Ama Hamilton da olabilir, fiyat şaşırtmasın...saat&saat markayı terk edeceği için yarı fiyatına satmaktadır. Yoksa o da Victorinox'a yakındır. Mesele bir Swiss Made mi olsun, yoksa Japon da olabilir mi???
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj manil » 18 Mar 2014, 09:35

Ben bu saatin içi koyu gri olan modelini yeni aldım ve gayet memnunum. Sorunuz olursa da cevaplayabilirim. (not: gri deri kayış aldım, riskli karardı ama çok güzel oldu)
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Modern60 » 18 Mar 2014, 23:04

B en Airboss serisini içten tavsiye ederim. İşlemeli kadran ve kabartma rakamlar çok etkileyici. Ayrıca kollar yani akrep, yelkovan ve saniye daha moderm yapıdalar. Benim tercihim Victorinox olurdu.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 18 Mar 2014, 23:05

Bir de farklı seviye olan kadranların hayranıyım...daha görünür ve ayırt edilebilir görünüyorlar.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners