TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

FFF Mod Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: FFF Mod Tavsiyesi

Mesaj Tolgi06 » 20 Ara 2013, 00:13

Razz yazdı:
Tolgi06 yazdı:
Razz yazdı:Kesin sırıtır.. :)

.. ve pek tabii bu güneş sisteminde yapılabilecek en iyi FFF mod'u da ekleyelim, hadi hayırlı olsun :thumbup:

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=12306&p=280751&hilit=fff#p280751

Teşekkürler Burak abi, Baybars abinin saati almaya bir ara niyetlendim ama siyah kadran zaten var dedik planı rafa kaldırdım ama hala alsamıydım acaba diye düşünürüm :? .

Sen bence tekrar bir düşün Tolgacım ;)

SeRxx yazdı:Mavi kadran mavi bezel :thumbup:

Beni de başlatacaksınız SerdarFB gibi sürgüne göndermeye.. :)

Şu an bütçemi doldurdum ama ileride alabilirim sanırımi güzel saat olmuş hakikaten
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Erdem35 » 20 Ara 2013, 00:22

nasıl bir bezel? hem bi dakka o modlu kadranda tarih penceresi aşağıda saat 5 yönünde.. orjinalinde 3 yönünde.. nasıl oluyor?
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Tolgi06 » 20 Ara 2013, 00:27

Erdem35 yazdı:nasıl bir bezel? hem bi dakka o modlu kadranda tarih penceresi aşağıda saat 5 yönünde.. orjinalinde 3 yönünde.. nasıl oluyor?

Tarih penceresinin yeri önemli değil ki Erdem hocam. Sonuçta o disk içeride dönüyor,pencereye göre tarih ayarlanıyor. Bu arada ilk saatteki gibi olacak modun bezel rengi. Çok sırıtır mı bakacağız. Bazı fotoğraflarda pek sırıtmamış bazılarında çok sırıtmış.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Erdem35 » 20 Ara 2013, 00:33

bilmiyordum öğrendim :thumbup: bu arada hatırlarsan ben de vardı bir 53... modsuz haliyle bile kadran ve bezeldeki ton farkı beni çok rahatsız ediyordu... bezel hep koyu oluyor... ışığa filan tutucan anca öyle açılacak rengi.. hem saatin camı hemde bezelin camlı görüntüsü bir müddet sonra sıkıyor :? şu saate aliminyum ya da seramik bir bezel nasıl olurdu acep??
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Tolgi06 » 20 Ara 2013, 00:41

Erdem35 yazdı:bilmiyordum öğrendim :thumbup: bu arada hatırlarsan ben de vardı bir 53... modsuz haliyle bile kadran ve bezeldeki ton farkı beni çok rahatsız ediyordu... bezel hep koyu oluyor... ışığa filan tutucan anca öyle açılacak rengi.. hem saatin camı hemde bezelin camlı görüntüsü bir müddet sonra sıkıyor :? şu saate aliminyum ya da seramik bir bezel nasıl olurdu acep??

Seramik bezel olsa süper olur ama hiç görmedim piyasada bu model için :(
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Thevenin » 20 Ara 2013, 01:11

Submariner icin benzer bir frankenwatch var.

Resim

To be Sub or not to be one :D

Ama FFF Mod icin de mavi kadran - siyah takvim disinda goze kulaga kotu gelen bir kombinasyon olmayasi.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 129 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners