TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Nab覺z Kontrol Saatleri Hakk覺nda neriniz Nedir ?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nab覺z Kontrol Saatleri Hakk覺nda neriniz Nedir ?

Mesaj cance » 18 Eki 2013, 00:11

TF60 bayan saati gibi duruyor, biraz daha kucuk olabilir.

Ben rs300x ve ft7 kullaniyorum. rs300x daha esnekligi olan bir saat, ekraninda cok daha fazla seyi degistirebiliyorsunuz ve kendinize gore custom bir ekran ayarlayip ne gormek isterseniz onu gorebiliyorsunuz. FT7 biraz daha basit, tabiki de boyle olunca ft7'yi kullanmasi cok daha kolay, menuler arasinda kaybolmuyorsunuz. Bundan dolayi FT7'yi babama verdim kendisi onu cok daha rahatlikla kullaniyor.

Yalniz bu fiyatlar cok yuksek, ben rs300u ebayden ft7'yi amazondan almistim. buradaki fiyatalarin yarisindan bile daha uygun fiyatlar. Bu saatler zaten $100 civarinda oldugu icin, $100 altinda bir fiyata bulup gumruk odemeyebilirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
cance

Ya: 36
Kay覺t: 09 Ara 2010, 03:22

Mesaj fremen1453 » 18 Eki 2013, 00:29

100$ g羹mr羹k bedeline kargo dahil mi ?
Kullan覺c覺 avatar覺
fremen1453

Kay覺t: 16 Eki 2013, 16:29

Mesaj cance » 18 Eki 2013, 15:15

Kargo haricti en son. Son 2 senedir TR'de degilim ben ama yeni kanun ciktigini duymadim.
Kullan覺c覺 avatar覺
cance

Ya: 36
Kay覺t: 09 Ara 2010, 03:22

Mesaj fremen1453 » 18 Eki 2013, 15:20

teekk羹r ederim arat覺rd覺m ve yurtd覺覺 sitelerinde kargo 羹creti, taksit imkan覺, g羹mr羹k problemleri ve kargo s羹resi olay覺n覺 heaba katarak t羹rkiyeden almaya karar verdim. ilgin ve emein i癟in tekrar teekk羹r ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
fremen1453

Kay覺t: 16 Eki 2013, 16:29

Mesaj Triton » 28 Eki 2013, 01:49

Ciclopuls ad覺ndaki g繹g羹s bantl覺 alman mal覺 bir modeli tam 12 y覺ld覺r kullan覺yorum. Pil deitirmek d覺覺nda bir sorun yaamad覺m. G繹羹s band覺 羹nitesi dahi hala sorunsuz.

http://ciclosport.com/en/

Verdiiniz modeller iyi markalar. 襤htiyac覺n覺za uygun model se癟mek d覺覺nda sorun yaanaca覺n覺 sanmam....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj o2o » 14 ub 2016, 19:52

HR kontrol羹 olan ama yaa g繹re hedef nab覺z b繹lgeleri girilen bir saat bak覺yorum? 2016 y覺l覺nda yeni tavsiye var m覺? Ama癟 Nab覺z kontroll羹 spor yapmak.. Polar model tavsiyesi ?
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: doukan1997 ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners