Drk yazdı:Hoş geldiniz![]()
Schumacher'e ulaşmak hem zor hem de çok pahalı bir saat, Bumblebee'nin bilekteki hissini beğenmiyorum, fazla hafif ve aynen denildiği gibi verilen paranın karşılığında hissettirdiği kalite oldukça düşük, Panda güzel bir alternatif dursun bir kenarda, Legacy de normal bir insanın el değil ayak bileği için üretilmiş, arnold schwarzenegger gibi bilekleriniz yoksa komik duruyor bence, üstelik schumacher için geçerli durum bu saat için de geçerli, geçen senenin limitli modeli, ulaşmak pek kolay olmayacaktır. Ben olsam bunlar yerine direk yeni çıkan 44mmlik çelik veya rose gold seramik bezel roo'lara bakardım. Bana kalırsa şu an piyasadaki en güzel roo'lar. Hem limitli modellere özgü fiyat şişirmelerinden etkilenmemiş, güzel indirimler yakalanabilen, hem de renk-kasa kombinasyonu olarak bence çok güzel görünen saatlerAyrıca koleksiyonunuzdaki saatleri de bizlerle paylaşırsanız seviniriz
![]()
bezel ROO RG cok yakin bir arkadasimda olduğu icin düşünmüyor, Legacy icinde 100kg adamim ama bilekleri cocuk bileği gibi ufacık şansıma