Clk yazd覺:erdemguner35 yazd覺:Hangi V.C.sahibinden.com dakilerdeki Vaeronlardan m覺
Bu soru karsisinda ben de ayni yorumu yaptim. Bir de baktim ki erdemguner yazmis bile
+1
Clk yazd覺:erdemguner35 yazd覺:Hangi V.C.sahibinden.com dakilerdeki Vaeronlardan m覺
Bu soru karsisinda ben de ayni yorumu yaptim. Bir de baktim ki erdemguner yazmis bile
espinosa yazd覺:gerrardi yazd覺:Vacheron Constantin hakk覺nda yorum istemek markaya sayg覺s覺zl覺kt覺r..
abart覺l覺 bir yorum olmu. kat覺lmad覺覺m覺 belirtmek isterim.
NickyNick yazd覺:Yap覺lan yorumlar覺n bir 癟ouna kat覺lmad覺覺m覺 belirtmek isterim. Bir 癟oumuz forumla tan覺t覺覺nda bir 癟ok markay覺 bilmiyordu. G羹n ge癟tik癟e bir hayli bilgilendik markalar hakk覺nda. Fakat hala bilmediimiz markalar var.
Bu bal覺覺 a癟an arkada ta belki bir daha yazmayacak, belki VC bir saat alacak. Ya VC nin pahal覺 bir marka olduunu bilmiyordu, onun yerine bir Seiko alacak. Bir dergide reklam覺n覺 g繹rm羹 olabiilir, ya da bir sitede sahteleriyle kar覺lam覺 olabilir. Ama yermeyi gerektirmez bilmiyor olmas覺. Evet, 繹nce kendini tan覺tsayd覺 daha makul olurdu, fakat d覺rek b覺r soruyla girmi, olabilir.
Forumla tan覺madan 繹nce moda markalar覺ndan oluan koleksiyonu olan bir癟ok 羹yemiz , forumla tan覺t覺ktan sonra saatlerini bir bir elinden 癟覺kar覺p, adam gibi bir saat almad覺 m覺?
Bu bal覺k sadece bir 繹rnek, ara s覺ra ya覺yoruz b繹yle durumlar. Zira 2009 da forum ilk faaliyete ge癟tiinden beri, t羹m 羹yeler olarak saduyulu 癟izgimizi korumasayd覺k, bug羹nleri g繹remezdik.
Daha 繹nce de belirttiim gibi, bal覺覺 a癟an arkada bir daha uramayabilir. Ya da aram覺za bir saatsever daha kat覺l覺r.
Ellerinizdn s覺kar覺m, g繹zlerinizden 繹perim
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 80 misafir
|