rj2k yazdı:quartz sevene tsf fix menu

Benim nazarımda mesele, iki obje için de ortak olarak saat isminin kullanılmasından kaynaklanıyor. Tarih çizgisinde önce mekanikler olduğundan benim için biri saattir diğeri saat kasası.
Yada hep hissettiğim benzetme ile, biri koltuğunda sizin oturduğunuz bir otomobil, diğeri de raya yerleştirilmiş ve elektrik motorunun çektiği bazen şık bazen çirkin otomobil kasası.
Biriyle A'dan B'ye kesin olarak varırsınız, diğerinde vardığınız yer çoğunlukla B'ye sağdan yakınsar. İlla B'de olmalıyım derseniz quartz, B kimin umurunda ben yoldaki hislerime bakarım derseniz mekanik.
B civarına gitmeliyim, görünümüm çok önemli değil ve hisse bakarım, bütçem de kısıtlı derseniz, giriş seviyesi mekanik
B civarına gitmeliyim, şahane görünmeliyim, bütçe önemli değil derseniz, Vince
B civarına gitmeliyim, hem afilli görünmeliyim, hem de param bitmesin derseniz, yine quartz.
Ayrıca çok güzel kasalar var ve bunlara verilen paralar, insanların accessorize'dan aldığı bir bilekliğe verdiği para ne kadar boşa gidiyorsa en fazla o kadar boşa gidebilir. Kola takılan her şeyin de derin mühendislik içermesine gerek yok.
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."