Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
yorumda bulunan sayın üyeler yaş olarak benden büyük olduğunuz için arkadaşlar yerine abiler diye hitap etmek isterim.şimdi değerli abiler bu saatlerden orient FEM7A006R 'e ısındım ama saatin çevresindeki yazılar veya kaplaması deforme olurmu.yada yukardakilerden hangisi daha dayanıklıdır.pek açıklayamadım ama...
Orient FEM7A006R fiyat araştırdım,450-550 arası.Araştırırken sanalpazarda farklı kod da ''SEM7A008R8'' deri kayış 247 lira.Çelik kordanlıyla arasındaki fark sadece bumudur yoksa sanalpazardaki sahtemi buda linki;
sedir yazdı:Aynı saat benzer fiyatlara başka yerlerde de satışta. Bence fiyat ve ürün problemi yok.
250-300 liraya çelik kordanlı satan yer var mı acaba.Yada bu çelik kordanın orjinalini tedarik edebilirmiyim ve fiyatları nedir.Öğrenci olduğmuz için biraz fazla hesap kitap yapıyoruz