TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ald覺覺m Eski Seiko 5 Hakk覺nda Yorum

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ald覺覺m Eski Seiko 5 Hakk覺nda Yorum

Mesaj sedir » 06 ub 2013, 15:39

PhD yazd覺:
sedir yazd覺:20 dolar eder mi? Eder.
Seiko "ayn覺" saati bug羹n 羹retse bence 400-500 dolara etiketleyebilir.
En 繹nemli kusuru biraz hor kullan覺lm覺 olmas覺, kasadaki derin vuruklar覺n varl覺覺.

Al覺rken 癟ok dikkat etmedim son anda yetitim biraz vuruu varm覺. Neyse eim ayda bir taksa yeter :thumbup: Seiko 5 o fiyat etmez san覺rsam (400-500)

Ben de o fiyat dememitim zaten. Etiketleyebilir demitim. Yani sat覺 fiyat覺 daha d羹羹k olup y羹zde bilmem ne kadar indirim diye satarlar. Mesela hafif癟e s覺ra d覺覺 bir Seiko5'i nas覺l 315 USD'den etiketlemiler bak覺n: http://www.jomashop.com/seiko-5-watch-sny011.html
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj PhD » 06 ub 2013, 16:37

NickyNick yazd覺:D羹羹nmeye gerek yok, arada takars覺n, 癟ekmecede durmas覺 da seni rahats覺z etmez :thumbup:

Umar覺m etmez. Toplay覺c覺l覺k ile kolleksiyonerlik aras覺 bir aamaday覺m bu saat biraz toplama oldu :D
Kullan覺c覺 avatar覺
PhD

Ya: 46
Kay覺t: 10 May 2010, 23:10

Mesaj nickynick » 07 ub 2013, 10:51

PhD yazd覺:
NickyNick yazd覺:D羹羹nmeye gerek yok, arada takars覺n, 癟ekmecede durmas覺 da seni rahats覺z etmez :thumbup:

Umar覺m etmez. Toplay覺c覺l覺k ile kolleksiyonerlik aras覺 bir aamaday覺m bu saat biraz toplama oldu :D

Phd rahats覺z etcekse ben 40 dolara al覺r覺m, hadi yine iyisin.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj PhD » 07 ub 2013, 11:54

Saol 羹stad s覺k覺nt覺 para deil :D bu baka bir duygu bunu burada benden iyi bilen saat sevdal覺lar覺 癟ok var :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
PhD

Ya: 46
Kay覺t: 10 May 2010, 23:10

Mesaj Triton » 17 Nis 2013, 12:31

Bence eer normal 癟al覺覺yorsa uygun fiyat. bileziine yedek par癟a olarak ihtiyac覺n olsa bu fiyata belki bulunur.

Yaln覺z eime tak diye bunu alsayd覺m, kendine ald覺覺n saatlere bak bana bunu mu lay覺k g繹rd羹n diyerek kafama atamak hakk覺na sahip olurdu (kendisi b繹yle eyler yapmaz).

Biriktiren i癟in sorun yok. G羹zel bir temizlik ve bak覺mla ucuzlar koleksiyonunda yer bulur diye d羹羹n羹r羹m.
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners