LÜks tüketimin doruklarında yaşayan bir marka için mantıklı açıklama aramak en baştan yanlış

Size olayı anlatayım. Monaco Port Hercule marinasına size özel üretim yatınızla giriş yapıyorsunuz, o sırada yardımcılarınızdan biri kıyıda aracınızı getirmiş, bekliyor. En aşağı ferrari, lamborghini hatta mümkünse daha egzotik, mesela pagani yada sınırlı üretim modellerden biri. Kız arkadaşınızla yattan iniyorsunuz(evlilik böyle bir yaşam tarzına çok uygun değil), üzerinizdekini rahat araba kullanabilmek diye çıkarıp koltukların arkasındaki o küçük boşluğa muntazam bir şekilde koyarken o da nesi, gözünüz saatinize takılıyor, tabiki richard mille, akşamki partiye neredeyse geç kalıyorsunuz. Hemen arabanıza binip kükreyen senfoniler eşliğinde(hacimli motor tabi) gidilecek mekanın yolunu tutuyorsunuz, paparazzilerin arasından sıyrılarak...
Bu hikayeyi en son duş alıp yatmaya kadar uzatabilirim

Kısaca olay biraz abartılı bir şekilde budur, tabi böyle olmayadabilir ama beklentileri farklı kişiler için farklı saatler üretiliyor.
Altınızda şort üstünüzde t-shirt varken komplikasyonlu patekten ziyade bu saat çok daha iyi olur

Not: Nicky, Frax veya 2fast4u'dan anlattığım hikayeyle ilgili görsel destek bekliyorum.