Ben Amazon'dan aldım. Benimle birlikte 2 arkadaşım daha sipariş verdi. Saatler oldukça kaliteli kutularda, güzel bir sunumla ulaştı. Birkaç aydır kullanıyorum, bizzat kendim ya da kullanan arkadaşlarımdan bir şikayet duymadım. Saat kolleksiyonumda çok daha pahalı ve kaliteli mekanik saatler mevcut, açıkçası mekanizmalara da ilgiliyimdir, arada söküp dağıtırım. Stührling'in mekanizmaları gerçekten hoşuma gitti diyebilirim.
Üstte yazan arkadaşların da dediği gibi bu tarz uzakdoğu mekanizması kullanan firmaların saatlerinde şans faktörü de önemli. Gördüğüm kadarıyla mekanizma oldukça iyi bir işçiliğe sahip. Alacağınız saatin mekanizması da aynı bu şekilde olacaktır ancak kalite kontrol prosesleri düşük tutulduğu için üretim kaynaklı bir takım problemlerle karşılaşmak (az bir ihtimal de olsa) mümkün.
Ben Stührling saat alıp denemenizi öneririm. Eğer yurtdışı adresiniz varsa Amazon gibi daha uygun fiyatlı ve aldıktan sonra müşteri memnuniyeti konusunda oldukça güvenilir bir yerden almanızı tavsiye ederim. Yine bu bütçelerde Orient markasını da tercih edebilirsiniz.