Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
hmmm anladım. önerinizi değerlendireceğim.. teşekkürler.. sinn u1 almayı da düşünüyorum. belki 2 saat birden de olabilir:) o yüzden dalgıç benzeri bir saat aslında aramıyorum....
Bence Oris'e bir gözat. Divers serisinden çok şık metal bilezikli saatlerden alabilirsin. Saat saatten alabileceğin çok seçenek yok zaten. Hamilton alırsın belki. Moda markalarını tercih etmezsin diye düşünüyorum.
Drk yazdı:İlgisiz, bilgisiz ve küstah tavırlı mağaza çalışanları, piyasaya göre yüksek fiyatlar...
Bilgisiz kısmına şahit oldum geçenlerde bizzat. GC'nin seramik saatine kız arkadaşım için bakıyordum. İçerisindeki taşlar ne dedim Swarovski mi Pırlanta mı bilmiyorum dedi Şaşırdım, satıcı bilmiyorum demez ya birine sorar ya da sallar bildiğim kadarıyla