TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Günlük Kullanıma Uygun Orta ve Üst Segment Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Günlük Kullanıma Uygun Orta ve Üst Segment Saat Tavsiyes

Mesaj drk » 03 Ara 2012, 17:09

Yacht-Master 2'nin tamamen çelik versiyonu yok, belki bu seneki basel fuarında tanıtılabilir, onun da satışa çıkması aşağı yukarı seneye bu zamanları bulur.

Overseas, malesef yandan Vacheron gibi bir izlenim bırakıyor bende :) Açıkçası tercih etmem.

Topgun chronograph, günlük kullanıma oldukça uygun spor bir saat. Eğer bilekleriniz ince değilse 48mmlik topgun perpetuali öneririm.

Resim

ROO chronographta sonsuz renk kombinasyonu var ancak ben olsam daha özel bir modeli seçerdim, mesela yeni çıkan titanyum ROO Schumacher gibi veya yeni çıkan karbon diver da fena değil :)

Resim
Resim

Nautilus için ise yorumum, çok fazla abartıldığı yönünde, evet güzel saat ancak benim tercihim RO serisinden olacaktır.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Thevenin » 03 Ara 2012, 17:36

Yacht-Master II icin celik yok ama Yacht-Master Rolesium olarak mevcut - celik & platinum.

Resim

IWC icin Top Gun gercekten munis secim olur. AP icin ise ROO Diver ya da RO Chronograph bence ROck solid RO spirit dahilinde daha tavsan :D Bir de Panda-ROO :D

Resim

ResimResimResimResim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Orca42 » 03 Ara 2012, 23:15

Bir AP bir de patek alırsanız :super: :super:
Kullanıcı avatarı
Orca42

Mesaj SalihY » 04 Ara 2012, 01:03

Patek cok ozel bir secim olucak, onda ince eleyip sik dokuyorum. Bu daha gunluk ancak AP alirsam ancak Schumacher Edition alirim diye dusunuyordum bugun. Hem yeni hem ozel ve limitli olmasi dolayisiyla. Ancak bir kac AP modelim oldugu icin, ayrica "bana gore" distan butun AP'ler hemen hemen ayni gorundugu icin biraz daha degisik modellere yonelmek istiyorum. Bir adet celik kayis bir adet normal deri kayisli dusunuyorum simdilik. Patek 5712A icin yorumlariniz nelerdir (genel soru) ?

Orca42 yazdı:Bir AP bir de patek alırsanız :super: :super:
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj SeRxx » 04 Ara 2012, 01:18

Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj SalihY » 04 Ara 2012, 15:37

tesekkurler :)
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj SalihY » 15 Ara 2012, 23:01

Vacheron Constantin Overseas Dual Time
ve yanina + olarak
Patek 5712A veya 5130G'den biri olacak buyuk ihtimalle. Patekler 39,5mm gunluk kullanim icin ufak mi gelir acaba, bir tek onu dusunuyorum. Vacheron 42mm, ideal bir boyut. Eger bunlar ufak gelirse AP Schumacher Titanium (1000 limited) dusunuyorum. O yeterince buyuk :)

Salih
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj vincefb » 16 Ara 2012, 00:56

Salih bey forumda saatlerinizden bir aile fotoğrafı paylaştınız mı daha önce bilmiyorum ama eğer paylaşmadıysanız bir aile fotoğrafı ile bizi çok çok mutlu edersiniz ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners