Metİn yazdı:sayın @SeRxx;
emin olun bende tam böyle bir eleştiri-yardım bekliyordum.3 ve 4 numaralı saatleri neden almamam gerektiğini o kadar net,kısa ve can alıcı bir biçimde belirtmişsiniz ki,başkaca sebeb-açıklama istemeye gerek bırakmamışsınız,sağolun.birinci sırada ki saat için ise çekinceniz sanırım daha çok yakışıp yakışmamakla ilgili ki;bu duruma bende çok dikkat ederim.çünkü çoğu aksesuar gibi saatte (bence erkeğin en önemli hatta tek aksesuarıdır saat) katalogta veya vitrinde durduğu gibi bilekte güzel durmayabiliyor.sizi temin ederim bu süreçte belirlediğim modelleri bileğime takmadan almayacağım.ayrıca 2. fotoğrafın mavisi aslında kadranda benim ilk tercihim ama maalesef saatte bana göre renk uyumu başarısız.bence siyah çerçevede mavi olsa idi,harika bir iş çıkarılmış olurdu ama mavi kadran ile bu siyah çember olmamış.
sayın @vmetin;
sanırım sizinle hem adaş,hem akran,hemde hemşehriyiz.öncelikle ilgi ve yardımınıza teşekkür ederim.verdiğiniz linkteki saat her ne kadar güze olsa da renk olarak bana hitap etmiyor.ayrıca ayırdığım ve hatta belli bir ölçüde istisnai durumlarda aşabileceğim bütçemi sıradan saat-takvim kombinasyonuna sahip bir tasarıma vermek istemiyorum.bu saat tag olsa bile. Ki,1000tl nin altında bir fiyata 2. resimde bulunan tissot a sahip olunabiliyorken.eğer 2000tl ve üzerinde bir fiyatla alacak isem bir saate,daha kompilike,tasarımı ile ayrışan bir model olsun istiyorum.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 127 misafir
|