Bahsi ge癟en 羹癟 saat ile de tevik-i mesaim olduundan yola 癟覺karak ben de fikrimi belirteyim;
116520 ( siyah )
Uzun bir s羹re d羹羹nd羹kten sonra SS Daytona'n覺n -genel saat literat羹r羹 ve Rolex merakl覺lar覺 aras覺ndaki sabit yerini tenzih ederek- TT veya AG ( all gold ) modellerine nazaran daha zay覺f bir g繹r羹nt羹s羹 olduuna karar verdim.

zellikle belirteyim bu benim ahsi d羹羹ncem..

Yine ayn覺 ekilde eer SS bir Daytona tercih edilecekse de beyaz kadran olan覺 benim i癟in siyahtan daha 覺k..
116713
116713 i癟in s繹yleyebileceim yegane mevzu 116613 LN ile kar覺lat覺r覺ld覺覺nda bezel indekslerinin daha kalabal覺k duruyor olmas覺..

San覺r覺m ben burada 116613 LN'yi, hatta belki 116613 LB'yi tercih ederdim.
116660
116660 incelememde de bahsettiim 羹zere olduk癟a nev-i ahs覺na m羹nhas覺r bir Rolex.. Hatta USA listesinde 116520'den -az bir farkla dahi olsa- pahal覺 olmas覺 bile bu duruma bir 繹rnek..

Kan覺mca 116660 Super Case Rolex'ler aras覺nda yeni ExpII'den sonra en dengeli kasa/lug oran覺na sahip saat..

11661X ve 11671X'te yer alan ve 40mm. boyuta g繹re kal覺n olduunu d羹羹nd羹羹m lug dizayn覺 ile kar覺lat覺r覺ld覺覺nda bence a癟覺k ara daha derli toplu ancak bu derli topluluk -en az覺ndan optik olarak- bilezik i癟in pek de ge癟erli deil.. Saatin a覺rl覺覺n覺n 220gr. civar覺nda olduunu ve bilek 羹zerinde 20mm.'ye yaklaan kal覺nl覺覺n覺 da hesaba katarsak konfor konusunda zay覺f kalma olas覺l覺覺 y羹ksek..
Ben 116660'a olduk癟a 繹n yarg覺l覺 yaklam覺 ve uzun s羹re bu saati almaya karar verememitim ancak ald覺ktan ve 繹zellikle diver's extension par癟as覺n覺 癟覺kartt覺ktan sonra en ufak bir konfor problemi yaamad覺m.. Ald覺覺mdan bu yana de en 癟ok onu takt覺m..
116660 bence Rolex'in spor saatler segmentinde geldii noktay覺 癟ok baar覺l覺 temsil eden 繹zg羹n bir model..

Bu 羹癟 saat aras覺ndan tercihim 116660 olurdu..