TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İkinci El Klasik 1000TL Bütçeli Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İkinci El Klasik 1000TL Bütçeli Saat Önerisi

Mesaj Aypars » 13 Nis 2013, 17:32

erdemguner35 yazdı:eleman küsmüş gitmiş....

tavsiye ve onerilirinizi ekliyprum arkadaslar
Kullanıcı avatarı
Aypars

Mesaj Aypars » 13 Nis 2013, 17:33

Frax yazdı:Butik Alman markalarındaki Marine saatler sanırım sizin beklentilerinizi karşılayacaktır.

http://www.steinhartwatches.de/en/marine-watch.html

http://www.stowa.de/Marine+matt+silbernes+Zifferblatt+Datum,i3.htm

hocam ben biraz daha ust segment bakmaktayim :(
Kullanıcı avatarı
Aypars

Mesaj herofb » 13 Nis 2013, 17:36

Güncel bütçe nedir çünkü konu başlığındaki rakam ile daha üst sınıf ancak ciddi yıpranmış ve muhtemelen pilli tag veya longines'lere yeterli diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Aypars » 13 Nis 2013, 17:39

HeroFB yazdı:Güncel bütçe nedir çünkü konu başlığındaki rakam ile daha üst sınıf ancak ciddi yıpranmış ve muhtemelen pilli tag veya longines'lere yeterli diye düşünüyorum

hocam butcemiz en fazla 1000tl ikinci el dusunuyorum :) steinhartin modelleri hosuma gitti ancak tag heuer longines veya bir hamilton kadar kalitelmidir ve ikinci el bulabilirmiyiz bilemiyorum
Kullanıcı avatarı
Aypars

Mesaj SeRxx » 13 Nis 2013, 18:17

İkinci el Longines ve Tag Heuer 1000 Lira'ya imkansız. İkinci el olarak Hamilton; sıfır olarak Tissot, Certina ve Steinhart olabilir ki fiyatlarına göre cok iyi markalar bunlar. Quartz(pilli) düşünürseniz Seiko Premier'lere bakabilirsiniz,
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Aypars » 13 Nis 2013, 18:21

SeRxx yazdı:İkinci el Longines ve Tag Heuer 1000 Lira'ya imkansız. İkinci el olarak Hamilton; sıfır olarak Tissot, Certina ve Steinhart olabilir ki fiyatlarına göre cok iyi markalar bunlar. Quartz(pilli) düşünürseniz Seiko Premier'lere bakabilirsiniz,

forumda 2.el tag heuer gorum hocam 800 liraya ? ve steinhartin guzel modelleri gozume carpti ama terivinim 2.el :) hamiltonun bu tarz saatleri varmi bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
Aypars

Mesaj herofb » 13 Nis 2013, 18:27

Aslında ebay ve chrono24 daha rahat yardımcı olabikir çünkü anlık olarak yeni saatler geliyor ve gidiyor dediğim gibi 1000 tl'ye ancak çok eski longines ve tag alınır bence almış olmak için almayın ayrıca forumun 2.el bölümüne de sık sık göz gezdirin
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Aypars » 13 Nis 2013, 18:45

HeroFB yazdı:Aslında ebay ve chrono24 daha rahat yardımcı olabikir çünkü anlık olarak yeni saatler geliyor ve gidiyor dediğim gibi 1000 tl'ye ancak çok eski longines ve tag alınır bence almış olmak için almayın ayrıca forumun 2.el bölümüne de sık sık göz gezdirin

kesinlikle cok haklisiniz hocam o yuzden hamilton ve steinharda bakmak gerekiyorum umarim boyle bir saat bulabilirim.peki ebaydan getirtsek herhangi bir sıkıntı cıkarmi acaba ?
Kullanıcı avatarı
Aypars

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners