TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Mako ve Seiko 5 Military Arasında Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Orient Mako ve Seiko 5 Military Arasında Seçim

Mesaj nbmc » 31 Eki 2012, 01:14

Arkadaşlar her lafı geçtiğinde soruyorum fakat cevap alamıyorum, lütfen biri şu Seiko 5 Military' leri nerede bulabileceğimi söylesin. Allah rızası için. Hazır Kurban bayramından yeni çıkmışız, bi sevap işleyin... Soruyorum soruyorum cevap yok. Artık bir kasıt arıyorum, o derece. Benim olmasın mı yani Seiko 5 Military' m. Lütfen.

Kredi kartı kullanmıyorum. İstanbul' da herhangi bir saatçi önerirseniz sevinirim.

Beyler :(
En son nbmc tarafından 31 Eki 2012, 02:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj SeRxx » 31 Eki 2012, 01:15

nbmc yazdı:Arkadaşlar her lafı geçtiğinde soruyorum fakat cevap alamıyorum, lütfen biri şu Seiko 5 Military' leri nerede bulabileceğimi söylesin. Allah rızası için. Hazır Kurban bayramından yeni çıkmışız, bi sevap işleyin... Soruyorum soruyorum cevap yok. Artık bir kasıt arıyorum, o derece. Benim olmasın mı yani Seiko 5 Military' m. Lütfen.

Tartışmasız en doğru adres: eBay :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj nbmc » 31 Eki 2012, 02:16

seRxx yazdı:
nbmc yazdı:Arkadaşlar her lafı geçtiğinde soruyorum fakat cevap alamıyorum, lütfen biri şu Seiko 5 Military' leri nerede bulabileceğimi söylesin. Allah rızası için. Hazır Kurban bayramından yeni çıkmışız, bi sevap işleyin... Soruyorum soruyorum cevap yok. Artık bir kasıt arıyorum, o derece. Benim olmasın mı yani Seiko 5 Military' m. Lütfen.

Tartışmasız en doğru adres: eBay :thumbup:

seRxx cevap için teşekkürler. Ama en önemli kısmı bu sefer yazmayı unutmuşum... İnternet üzerinden değil. Saatçiden nakit ile. Kredi kartı kullanmadığım için eBay da kullanamıyorum. İstanbul herhangi bir saatçi. :D

Mesajı düzeltiyorum şimdi.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj necati » 31 Eki 2012, 15:31

herojd11 yazdı:yalnızca küçük bir hatırlatma seiko 5'in boyutuna dikkat!!!

Seiko 5 in boyutuna dikkat çekmişsiniz. Merak ettim hangi açıdan diye. Kasa ebatı, tepe hariç 41x12 mm görünüyor. Tepe ile beraber 45 mm çapa sahip. Bu veriler doğruysa bana dikkat çekici gelmedi.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj SeRxx » 31 Eki 2012, 15:35

necati yazdı:

Seiko 5 in boyutuna dikkat çekmişsiniz. Merak ettim hangi açıdan diye. Kasa ebatı, tepe hariç 41x12 mm görünüyor. Tepe ile beraber 45 mm çapa sahip. Bu veriler doğruysa bana dikkat çekici gelmedi.

İki farklı boyutu var bu modellerin o yüzden dikkat etmek gerek ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj HinataHyuga » 31 Eki 2012, 21:47

seRxx yazdı:
necati yazdı:

Evet SNK805K2 SNK807K2 gibi sonu K ile biten seri 37 mm sonu J ile biten seri ise 42 mm sanırsam. sipariş verirken buna dikkat edeceğim. Bir de skywatches.com.sg, creationwatches ebay dışında başka siteler var mı türkiye'ye gönderim yapan.

nbmc gördüğüm kadarıyla bu seriyi distürbitörler getirmiyor türkiye'ye. o yüzden bulman biraz zor. ama hafta sonu istanbul'da saatçilere uğrayabilirsem sorarım senin için de bu saati. zaten kendimde istiyorum varsa görmüş olurum.
Kullanıcı avatarı
HinataHyuga

Mesaj necati » 31 Eki 2012, 22:30

seRxx yazdı:
necati yazdı:

37 mm çapı olan snk serisi, 41 mm çapı olan snzg serisinden değilmi? Ben onları ayrı modeller olarak biliyorum.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj HinataHyuga » 31 Eki 2012, 23:33

necati yazdı:

37 mm çapı olan snk serisi, 41 mm çapı olan snzg serisinden değilmi? Ben onları ayrı modeller olarak biliyorum.

Doğru biliyorsun hocam da ikiside nato kayış kullandığı, renk seçenekleri benzer olduğu ve birbirine benzedikleri için karıştırmaya müsait. ondan öyle bir uyarıda bulundu herojd11.
Kullanıcı avatarı
HinataHyuga

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners