Kredi kartı kullanmıyorum. İstanbul' da herhangi bir saatçi önerirseniz sevinirim.
Beyler

nbmc yazdı:Arkadaşlar her lafı geçtiğinde soruyorum fakat cevap alamıyorum, lütfen biri şu Seiko 5 Military' leri nerede bulabileceğimi söylesin. Allah rızası için. Hazır Kurban bayramından yeni çıkmışız, bi sevap işleyin... Soruyorum soruyorum cevap yok. Artık bir kasıt arıyorum, o derece. Benim olmasın mı yani Seiko 5 Military' m. Lütfen.
Beyler
seRxx yazdı:nbmc yazdı:Arkadaşlar her lafı geçtiğinde soruyorum fakat cevap alamıyorum, lütfen biri şu Seiko 5 Military' leri nerede bulabileceğimi söylesin. Allah rızası için. Hazır Kurban bayramından yeni çıkmışız, bi sevap işleyin... Soruyorum soruyorum cevap yok. Artık bir kasıt arıyorum, o derece. Benim olmasın mı yani Seiko 5 Military' m. Lütfen.
Beyler
Tartışmasız en doğru adres: eBay
herojd11 yazdı:yalnızca küçük bir hatırlatma seiko 5'in boyutuna dikkat!!!
necati yazdı:herojd11 yazdı:yalnızca küçük bir hatırlatma seiko 5'in boyutuna dikkat!!!
Seiko 5 in boyutuna dikkat çekmişsiniz. Merak ettim hangi açıdan diye. Kasa ebatı, tepe hariç 41x12 mm görünüyor. Tepe ile beraber 45 mm çapa sahip. Bu veriler doğruysa bana dikkat çekici gelmedi.
seRxx yazdı:necati yazdı:herojd11 yazdı:yalnızca küçük bir hatırlatma seiko 5'in boyutuna dikkat!!!
Seiko 5 in boyutuna dikkat çekmişsiniz. Merak ettim hangi açıdan diye. Kasa ebatı, tepe hariç 41x12 mm görünüyor. Tepe ile beraber 45 mm çapa sahip. Bu veriler doğruysa bana dikkat çekici gelmedi.
İki farklı boyutu var bu modellerin o yüzden dikkat etmek gerek
seRxx yazdı:necati yazdı:herojd11 yazdı:yalnızca küçük bir hatırlatma seiko 5'in boyutuna dikkat!!!
İki farklı boyutu var bu modellerin o yüzden dikkat etmek gerek
necati yazdı:
37 mm çapı olan snk serisi, 41 mm çapı olan snzg serisinden değilmi? Ben onları ayrı modeller olarak biliyorum.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir
|