TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 SNZH51J1 ve SNZF11J1 Arasında Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Siz Hangi Modeli Tercih Edersiniz?

SNZH51J1
13
93%
SNZF11J1
1
7%

Toplam oy : 14

Re: Seiko 5 SNZH51J1 ve SNZF11J1 Arasında Tercih

Mesaj hozburun » 19 Eki 2012, 16:25

Watchub ismini ilk kez duyduğum için yorum yapamam ama diğerlerini bizzat denedim, güvenle alışveriş yapılabilir.İçlerinden en uygun fiyat verenine sipariş edebilirsiniz , gönderiyi mutlaka regşistered airmail isteyin , sakın Fedex, DHL , UPS ile gönderen bir satıcıdan almayın , extra masraflar çıkabilir.Satıcıdan malı "gift " olarak deklare etmesini ve 80 USD veya daha düşük bir bedelle faturalamasını isteyin, bu yolla yüksek ihtimalle takılmaz ama garantisi yok dostum , şansına artık... Eğer sipariş edersen eline ulaştığında resimlerini bekleriz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj emrevarstas » 19 Eki 2012, 16:43

Ebaydeki satıcıların biri 'Standard Shipping from outside US', diğeri 'Economy Shipping from outside US' veriyor gönderim seçeneği olarak. Başka seçenek yok. 21 Jewels ve Skywatches nasıl gönderiyor bilmiyorum. Bunlar gönderim için uygun mudur?

Saati elime geçince kesin burda paylaşırım fotoğraflarını. Almak isteyen başkalarına yardımcı olur muhtemelen.
Kullanıcı avatarı
emrevarstas

Mesaj hozburun » 19 Eki 2012, 16:48

Economy shipping seçin bence, hayırlısı olur inşallah :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj emrevarstas » 19 Eki 2012, 16:54

Peki yardımınız için teşekkür ederim. İnşallah bir sıkıntı yaşamam.
Kullanıcı avatarı
emrevarstas

Mesaj emrevarstas » 19 Eki 2012, 17:17

Son bir kez daha rahatsız edeceğim. Economic shipping ile yollanınca ürün Türkiye'ye girince eve PTT tarafından teslim ediliyor sanırım. Ben gündüzleri çalıştığım için evde olmayacağım, iş yeri de bakanlık olunca iş adresine de göndermem mümkün değil. Acaba PTT alıcıyı evde bulamayınca ne yapıyor? Posta kutusuna atıp gidiyor mu yoksa ürünü PTT'ye götürüp alıcının PTT'den almasını mı bekliyor? Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Ürün geldiği halde benim haberimin olmama durumu olur mu? Kargo şirketleri gibi PTT bilgilendirme yapıyor mu?
Kullanıcı avatarı
emrevarstas

Mesaj hozburun » 19 Eki 2012, 17:24

Adresinize gelir merak etmeyin, adreste bulunamazsanız da not bırakırlar gider alırsın ;)
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj mrbars » 19 Eki 2012, 17:24

emrevarstas yazdı:Son bir kez daha rahatsız edeceğim. Economic shipping ile yollanınca ürün Türkiye'ye girince eve PTT tarafından teslim ediliyor sanırım. Ben gündüzleri çalıştığım için evde olmayacağım, iş yeri de bakanlık olunca iş adresine de göndermem mümkün değil. Acaba PTT alıcıyı evde bulamayınca ne yapıyor? Posta kutusuna atıp gidiyor mu yoksa ürünü PTT'ye götürüp alıcının PTT'den almasını mı bekliyor? Bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Ürün geldiği halde benim haberimin olmama durumu olur mu? Kargo şirketleri gibi PTT bilgilendirme yapıyor mu?

bağlı olunan PTT'ye götürüyorlar. Telefon bilgisi varsa açıyorlar söylüyorlar.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj emrevarstas » 19 Eki 2012, 17:27

Peki tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için.
Kullanıcı avatarı
emrevarstas

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners