TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Öğrenci İçin 300 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Öğrenci İçin 300 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi

Mesaj öğrenci » 11 Eki 2012, 20:45

asymptote yazdı:öğrenci kardeşim (bu arada güzel nick seçmişsin :)) bir saatçiye gidip Mako yu dene, hoşuna giderse fiyat durumuna göre saatçiden ya da internetten alabilirsin. Sen pazarlık yapmadan ben sana olacağı söyleyeyim:

Saatçiden alacağın maksimum indirimle saatin fiyatı 350 TL civarına düşer. Yurt dışından alırsan sana toplam maliyeti en fazla 200 TL olur. Sağlamlık açısından bu fiyata daha iyisini alamazsın, ben görsel olarak da beğeniyorum o saati. Hem günlük kullanımda takabileceğin hem de bir diver olarak kullanabileceğin bir saat..

Nick için teşekkürler öncelikle :lol: Tamam hocam anladım 350 lira çıkartabilirim zaten :) Peki bir şey soracağım. Bu saate deri kayış olarak nasıl bir kayış takmalıyım yani şu marka kayış al vs. diyebileceğin bir kayış var mı? Bir de belki gülünç duruma düşeceğim ama otomatik saat farkı nedir? kullanımda ne farkı var?
En son öğrenci tarafından 11 Eki 2012, 20:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
öğrenci

Mesaj Baran » 11 Eki 2012, 20:46

Burada reklam olarak algılanır.öm yolluyorum.Başka tavsiyelerde varsa yazarlar buraya yada öm atarlar sana sende hepsiyle konusur en uygun olanını alırsın.

Deri kayış olarakta hangi saatciye girsen cıkartır önüne birsürü ceşit bakarsın 40 lirayada var 10 lirayada 150 lirayada.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj öğrenci » 11 Eki 2012, 20:47

Baran yazdı:Burada reklam olarak algılanır.öm yolluyorum.Başka tavsiyelerde varsa yazarlar buraya yada öm atarlar sana sende hepsiyle konusur en uygun olanını alırsın.

Deri kayış olarakta hangi saatciye girsen cıkartır önüne birsürü ceşit bakarsın 40 lirayada var 10 lirayada 150 lirayada.

Tamam çok teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
öğrenci

Mesaj SwissAuto » 11 Eki 2012, 21:15

Öm gonderdim
Kullanıcı avatarı
SwissAuto

Mesaj asymptote » 11 Eki 2012, 21:34

Anlaşılan tüm Makocular buraya toplanmış.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj öğrenci » 11 Eki 2012, 21:37

asymptote yazdı:Anlaşılan tüm Makocular buraya toplanmış.. :D

Siz de makodan yanasınız değil mi hocam :)
Kullanıcı avatarı
öğrenci

Mesaj KKarakuş » 11 Eki 2012, 21:39

Bu fiyat aralığında , üyelerimizin de dediği gibi en doğru seçim Orient'in Mako serisi olacaktır.İstanbulda en iyi fiyat alacağınız yer ise Orient Türkiye Distribütör'ü Aslan Saat'tir.Sirkeciye yolunuzun düştüğü bir gün gidip denetleyerek fikir almanızı tavsiye ederim.

Kayış konusunda ise , Mako her tür kayışa uyum sağlayan bir saat olduğundan Google'da saatin görsellerine baktığınızda zaten fikir edinmiş olacaksınızır.Fiyatına göre de kayış kaliteleri tabiki değişmekte. :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj asymptote » 11 Eki 2012, 21:42

öğrenci yazdı:
asymptote yazdı:Anlaşılan tüm Makocular buraya toplanmış.. :D

Siz de makodan yanasınız değil mi hocam :)

Evet, eskiden Maocuydum şimdi Makocuyum.. :lol:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners