TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

200 TL Bütçeye Uygun Siyah Deri Kordonlu Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 200 TL Bütçeye Uygun Siyah Deri Kordonlu Spor Saat Öneri

Mesaj herofb » 01 Eki 2012, 00:14

Ebayden alma şansınız varsa bence en mantıklısı çünkü kargo dahil 100 usd'ye bulabileceğiniz saate Türkiye'de 300 tl istendiği oluyor onun dışında yer bilen varsa söyler zaten
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mlm » 01 Eki 2012, 00:16

Hoşgeldiniz, Cavro'nun önerisi çok yerinde olmuş :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 01 Eki 2012, 00:26

Herojd'un önerisi de çok yerinde, bence de ebayden alın. Hatta Mako isterseniz onu da kargo dahil 100 dolara alabilirsiniz ebayden. Önerilen Seiko modeli zarif, Mako ise daha rijit bir saat:
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj steteskop » 01 Eki 2012, 19:11

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sizlerden son bir kaç bilgi daha alıp kesin kararımı vermek istiyorum :)
seiko snk809k2 ve orient mako arasından bir seçim yapacağım. ama bir türlü karar veremiyorum. ebay'dan baktım saatlere, seiko daha uygun fiyatlı görünüyor, orient de ise kargo dahil fiyatları epey yüksek görünüyor. baktığım linkleri aşağıya veriyorum. bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim :D

http://www.ebay.com/itm/NEW-ORIENT-WATC ... 43afec51c1

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SNK809- ... 7475a#shId
Kullanıcı avatarı
steteskop

Mesaj KKarakuş » 01 Eki 2012, 19:20

Ben Orient Mako diyorum ki verdiğiniz paraya da değecektir :thumbup:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj SiRHoT » 02 Eki 2012, 00:11

Merhabalar, hoşgeldiniz
Bence Seiko'dan şaşmayın. Saat alma konusunda ne kadar bunu yapamasam da size sabırlı olup iyi bir araştırma yapıp, en uygun ve en çok içinize sineni almanızı öneririm.
Öncelikle size ebay'de "dabrands" satıcısını öneririm ki ben de ondan bu yaz sonu bir saat aldım. Hiçbir sorun çıkmadı, 24 saat içinde kargoladı ve paketlemeyi gayet iyi yaptığını tecrübe edindim, sorunsuzca elime ulaştı ürün. Yalnız tek bir şey eksikti.O da kargo üzerine ürün ücreti+kargo ücretini bir yazdığı için gümrükteki %18 vergiyi biraz fazla ödedim ama sorun değil.
Bu arada ebay ile ilgili bilmeniz gereken birkaç şey var. Öncelikle ebay'ın kur çevirmesi biraz farklıdır. Misal güncel dolar kuru 1,79 TL iken ebay den alış-veriş yaptığında 1,8787 TL olabilir. Bunu da paypal den kontrol etmeni tavsiye ederim. Eğer bu satıcıdan ürün alacaksan da (açık arttırmayla ya da "buy it now" ile farketmez) önce mail at ve aldığın ürünün fiyatını+kargo ücretini toplamda 80$ ı geçmeyecek şekilde belirtmesini rica et. Bunu yaparsa büyük olasılıkla %18 lik gümrük ücretini ödemek zorunda kalmazsın :thumbup:
dabrands'tan ya da başka ebay satıcısından alış-veriş yapacaksan da "top-rated seller" olmasına dikkat et (sorunsuz bir alış-veirş olması açısında), açık arttırmaları iyi takip et (bayağı güzel fiyatlara yakalayabiliyorsun), açık arttırma tekniğini deneyimle ve kararını iyi ver 8-)
dabrands'ın linki : http://www.ebay.com/sch/dabrands/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=&_trksid=p2050430

Bol araştırmalar :champ:
Kullanıcı avatarı
SiRHoT

Mesaj Cihan » 02 Eki 2012, 20:46

seiko seiko seiko
Kalem&Saat!
Kullanıcı avatarı
Cihan

Mesaj steteskop » 04 Eki 2012, 21:39

kaç gün oldu hala karar veremedim. her geçen gün yeni birşey duyuyorum kafam karışıyor. SiRHoT kerdeşim, verdiğin bilgiler çok faydalı oldu, teşekkür ederim, araştırdım, yurtdışından alışveriş yapmak bana göre değil. bir de sitelerde gezinirken HİSLON diye bir marka duydum. bu marka sizce nasıldır? şöyle de ucuz fiyatlı bir örneği var :

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-s ... 659-2357-0
Kullanıcı avatarı
steteskop

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners