Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Zannedersem temiz olmasi kaydiyla ikinci el almak istiyorsunuz.Ben olsam ilerde elden cikarirken daha kolay verilebilecek seyler secerdim.Gerci panerai de nisbeten kolay giden bir marka.Ancak rolex submariner,omega planet ocean modelleri veya tarziniza uyarsa iwc nin bazi modelleri de iyi birer secenek bana gore.
mekanik olarak düşünürsen panerai nin tag la kıyaslanması haksızlık, kesinliklie panerai almalısın. Ama tasarım tamamen kişisel bir olay, mekaniği iyi diye gözüne çirkin gelen bir saati almamalısın. Mesela bu seçimi ben yapacak olsam panerainin yüzüne bakmam. Kişisel görüşüm tabi, panerailerin tasarımını hiç beğenmiyorum.
Siz mekanik açıdan yazınca ben direk mekanizmalar olarak düşünmüştüm Birinde kronograf parçaları çıkarılmış valjoux 7750, diğerinde ise eta 2894-2 var.