Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
fadli » 25 Eyl 2012, 18:44
Bu saatin aynısını ben kullanıyorum. Sapma miktarı benim daha pahalı saatlerimin sapmalarından daha az. Sanırım 6-7 sn civarında. Bu durumda ayda 3-4 dk. sapması olur.
-

fadli
-
zandar » 26 Eyl 2012, 01:11
Normaldir, zaten üreticinin verdiği aralık en geniş aralıktır.
-
zandar
-
emir94 » 16 Kas 2012, 02:32
Merhabalar bende bu saatten almayı düşüyorum fakat kullananlar neler söyleyebilir memnun musunuz?
-

emir94
-
Yedaself » 16 Kas 2012, 03:17
Ben kullanıyorum ve memnunum. Zaman tutuşu gayet iyi. Benimki günlük -2sn kadar sapıyor. Optik olarak da beğenerek aldım. Karmaşık bir mekanizmaya sahip olmasa da içindeki çarkları izlemek zevkli.
-

Yedaself
-
civciv » 16 Kas 2012, 10:20
Ben 1 yıl kadar kullandım ve sattım. Evet, hassasiyeti çok iyi. Günlük birkaç sn.den daha fazla değil. Benim satma sebebim ise, kadranından dolayı saati ilk bakışta okuyamama problemi yaşatıyordu. Özellikle gece bu sıkıntı daha da büyük.
-

civciv
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir