TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai PAM 25 Submersible Titanium Ebay Alım Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Panerai PAM 25 Submersible Titanium Ebay Alım Bilgi ve Y

Mesaj Frax » 17 Eyl 2012, 12:18

Sayın enkidu saatlerin fiyatları aşağı yukarı fikir verir, bir şey ucuzsa gerçek olma ihtimali oldukça düşük bunu siz de biliyorsunuz geçmişte bir sıkıntı yaşadınız. Bu saat sahte siz de gerçek fotoğraflarla karşılaştırıp farkları görebilirsiniz.

Ayrıca küçük bir hatırlatma:

viewtopic.php?f=9&t=1615#axzz26iUe99Rx

Ekleme: Mrbars fotoğrafları koymuş her şey ortada zaten.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj enkidu » 17 Eyl 2012, 12:56

evet sahte olduğu fotolardan çok net belli..
bilgi için teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
enkidu

Mesaj Cemmd » 17 Eyl 2012, 20:07

Sahte saat konusunda bu kadar uzmanlasan arkadaslari gercekten cok tebrik ederim, ancak ben hala sahte oldugunu neresinden anladiniz cozebilmis degilim :?: :D kadran sade gibi, diger modellerdeki desen yok oradan falan mi ?
Kullanıcı avatarı
Cemmd

Mesaj serdarfb » 17 Eyl 2012, 22:25

Cemmd , bu siteye ilk kayıt olduğumda buna benzer bir durum yaşayan bir üye olarak şunu söyleyebilirim ki detraylar dikkatlice incelendiğinde saat kendini belli ediyor. Kadrandaki & rakamı dahil tüm indeksler ve bezeldeki basit detaylar saatin sahteliğine sanki şüphe bırakmıyor gibi ama ben bu işin ustası değilim. Çok daha tecrübeli üyelerimiz var. Onların yorumlarını duymak lazım. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Cemmd » 17 Eyl 2012, 23:48

Serdar abi onu biliyorum forumda canli takip etmistim o ani, sen meraktan eve gitmeden esine cektirmistin fotolari hatta ayrica su muhabbeti acarak onuda hatirlatmak istemezdm :D seninkini onden ben yine ayiramazdim da arkasindan cok belliydi be abi :D ama eminim forumda gecen bu vakit ve kotu tecrubeden sonra sende krali gelse yemezsn :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Cemmd

Mesaj drk » 18 Eyl 2012, 00:24

Saat sahte. Zaten modelde PAM25 değil PAM24. Saat titanyum değil çelik. Satıcı daha ne sattığının bile farkında değil. Sizdeki de nasıl bir şanssızlıktır anlayamadım, geçmiş olsun.

Konu kısa bir süre sonra silinecektir.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 18 Eyl 2012, 00:46

Kadran, bezel, indeksler, kollar, oranlar vs hepsi zaten farklı ama arka kapak komple yalan her şeyden önce. :!: Nerede bu saatin numarası :idea: Arka kapakta 3. satır yok ve yazılar bu modelde olması gerektiğinden farklı. Titanium PAM025 kapağında olmaması gerektiği üzere Stainless Steel yazısı var. Ayrıca bu saat PAM 25 Titanium değil PAM 24 SS kopyası güya. Sahte saat satarken modelini bile yanlış yazmışlar :lol: Önceki konuyu dün gibi hatırlıyorum, daha öncede başına geldi kurtardık, Enkidu akıllanmıyor o ayrı :D

Orijinal bir ürünün resmi dahi kullanılsa böyle bir satışta fiyat zaten "too good to be true" veya bu tarz piyasasının çok altına satılan bir saat gerçek olursa büyük ihtimal çalıntıdır. Arada çeşitli sebeplerden istisnalar olmaz mı, olur ama o durumun oranının ne kadar az olacağını herkes tahmin edecektir.

Enkidu bu arada artık saatler için orijinallik teyidi yapılmıyor TSF'de. :) Kuralı değiştirdik ve duyuru konusuna eklendi. Sen yabancı değilsin diye herkes bilgileri vermiş :thumbup: Güvenilir alışveriş için en güzeli saati bayisine götürüp onay almak :champ:

Ayrıca bu bilgileri yazmak veya bunu fark etmek için uzman olmaya gerek yok. Sende biraz araştırıp incelesen bu sonuca çok kolay ulaşırsın. Bence bu tarz saat alımında ısrarcı isen önce alacağın model üzerine biraz ön araştırma yapmalısın.

TSF satış köşesinde bazen ikinci el ve mantıklı fiyatlı güzel Panerai modelleri çıkabiliyor. Arada takip edersen belki rastlayabilirsin ;)

Edit: Drk'ta yazmış ben yazarken :thumbup:

Drk silmeyelim kalsın, belki okuyan bir kaç kişinin daha dolandırılmasını önleriz :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj SeRxx » 18 Eyl 2012, 08:59

Bu arada satıcı Türk herhalde :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners