TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Breil ve Orient Arasında Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Breil ve Orient Arasında Seçim

Mesaj Baran » 19 Eyl 2012, 14:09

Ben olsam Breil i alırdım daha kendine özgü bir tasarımı var.Orıentin celik bileziği benım için yine Burak abimin değimiyle NO GO.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj uzbey33 » 20 Eyl 2012, 10:21

breil'in mekanizması çin olsaydı orient'i önerirdim ama araştırdığım kadarıyla mekanizması japon miyota breil'in.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj bluemeteor » 21 Eyl 2012, 00:21

yorumlarınız için teşekkür ederim. Orient için saatcelle baktım stokda yok. orient usa watch.com sitesine mesaj attım türkiyeye gönderim yok diye cevap geldi. bende internette yaptığım incelemede en uygun fiyatla skywatches sitesinde (aynı mıdır bilemiyeceğim)buldum. sitenin güvenilirliğini de bilmiyorum..
1-Orient Automatic Men's Semi Skeleton Watch FDB05001W................................. $192.00
http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-automatic-men-s-semi-skeleton-watch-fdb05001w.htm

Resim
2-Orient Mens Automatic Semi Skeleton Sport Watch CDB02004B.............................$164.00

http://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-mens-automatic-semi-skeleton-sport-watch-cdb02004b.htm

Resim
3-FDB05001D Orient Automatic Semi Skeleton Gents Watch..................................$185.00

http://www.skywatches.com.sg/reviews/fdb05001d-orient-automatic-semi-skeleton-gents-watch.htm

Resim

Açıkcası bütcem sınırlı ve beğendiğim bir model. ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Öneri siteleriniz varsa çok memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
bluemeteor

Mesaj DenizKSK » 21 Eyl 2012, 09:59

Skywatches.com.sg güvenilirdir, burada olsun farklı satıhlarda olsun saat alan bir çok arkadaş var o siteden. Breil'mı Orient'mi sorusuna cevabım tereddütsüz Orient olurdu. %100 Japon yapımı bir in-house saat. Breil'ı da eskilerde kalan şu güzel reklamıyla yad edip uğurlayalım. :thumbup:
Çünkü Breil eski Breil değil artık, en azından bana öyle geliyor.

Resim
"A Samurai always wears two swords."
Kullanıcı avatarı
DenizKSK

Mesaj sdr9935 » 21 Eyl 2012, 10:41

Orient mako kullanıyorum(pepsi)nato kayış silikon kayış ve orjınal kordunuyla saat zaman tutma ve kasa da kullanılan malzeme açısan fiyatına göre çok iyi düzeyde ama orjınal kordunu çok ses yapıyo özellikle toka kısmı (her gün kordon da araba kullanıyorum *bilmeyenler için arnavut kaldırımlı bi yoldur*ve orjınal kordon sesi duyuluyo arabamım içinde)hani tek kötü tarafı o bence,diğer markayı hiç kullanmadım hatta görmedim bile saatçide o yüzden orientle olan bilgimi paylaşmak istedim umarım içinize siner aldığınız/alacağınız saat,
Kullanıcı avatarı
sdr9935

Mesaj bluemeteor » 21 Eyl 2012, 19:56

tesekkur edrim yorumlarınız için. Bu kadar yorumdan sonra orient te karar kıldım. İnşaallah en kısa sürede saatimi alıp fotoları sizinle paylasırım.
Kullanıcı avatarı
bluemeteor

Mesaj emilges » 14 Eki 2012, 16:18

Arkadaşlar ben geçen hafta bysaat'ten Breil'in Automatic TW0777 modelini satın aldım. Yukarıdaki modelin arka planı siyah olanı.. Çok şık bir saat, satıcı makinasının isviçre yapı olduğunu söyledi, bilmiyorum.. Orient'in kalitesi tartışılmaz tabiki ama modelleri bana çok alaturka geldiği için Breil'i tercih ettim..

resim:

http://www.polyvore.com/breil_milano_tw ... d=37160999
Kullanıcı avatarı
emilges

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: AlpKI, Dorukeski, tt59, ylmaz94 ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners