Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İşte, en iyi çözüm denemek, ilk duyduğumda 47mm duvar saati olur diyordum, şimdi gayet normal geliyor bana Sanırım dünyada en fazla kayış seçeneği bulunan saat markası paneraidir. Hem satış yerlerinde hemde internette bolca modele rastlayabilirsiniz.
Yalan dünya dizisinde, marangoz reisin yönettiği iş toplantısındaki diyalog geldi aklıma: "Herkes birbirine konsörnünü e-mail atsın, haftaya buluşup bu konuyu tekrar konuşalım.." Karanlığa kalmamak için böyle bir öneri sunulabilir mesela..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
drk bu audemars pıguet marka saatler hakkında bilgin var mı nasıl saatler kuzenim isviçrede bu marka saatler çok güzel dedi 11 bin isviçre frangıymıs ben bizim netteki fiyatlara baktım gayet ucuz oldugu anlasılıyor isviçrede acaba kendi vatanı oldugu için mi bu kadar ucuz..
Erkan Bey Audermars Piquet için Drk'un tecrübesine ve bilgisine gerek yok forumda 3-5 gün geçirmiş olmak bile yer yüzünde alınabilecek en iyisi 5 markadan biri olduğunu anlamak için son derece yeterli fakat bizde netten AP satan bir yer bilmiyorum fiyatları siz netten nasıl buldunuz?